Crna hronika Udarno Vijesti

Vlasenica: Četvorica pijanih mladića demolirali kafanu ‘Jugoslavija’

Četvorica pijanih mladića su rano jutros demolirala kafanu “Jugoslavija” u Vlasenici, potvrdio je Srni vlasnik kafane Milan Samardžić.

Vlasnik kafane, koja se nalazi u neposrednoj blizini zgrade Skupštine opštine Vlasenica, rekao je da se incident desio malo prije 6.00 sati.

Bahati mladići su isprepadali Samardžića, koji je uspio da pobjegne na stražnji izlaz i obavijesti policiju.

Nakon što su demolirali ”Jugoslaviju”, pijani mladići su krenuli prema Kladnju i na trećem kilometru od Vlasenice, razbijanjem stakla na ulaznim vratima pokušali da uđu u kafanu ”Šumski mir”, koja se nalazi u selu Dragasevac u prizemlju kuće Milade Pajić.

Vlasnica kuće je izjavila Srni da su mladići porazbijali stakla na kafani, te da je uplašena panično dozivala komšije u pomoć, nakon čega su nasilnici pobjegli.

Srna nezvanično saznaje da je nasilnike u Kladnju privela policija nakon čega su saslušani. Riječ je o Almiru Čamdžiću (27), Mirnesu Mehimiću (23), Mirnesu Čeroniću (25) i Nerminu Muminoviću (25), svi iz Živinica.

Dežurni operativni u Centru javne bezbjednosti Bijeljina potvrdio je Srni da je policiji u Vlasenici rano jutros prijavljeno da su četvorica mladića vrijeđala vlasnika kafane “Jugoslavija”.

“Dobili smo prijavu o vrijeđanju mladića, vlasnika kafane, ali policija sada radi na dokumentovanju slučaja i ne raspolaže drugim informacijama”
, rekao je dežurni u CJB Bijeljina.

Srna/Informer.ba