Crna hronika Udarno Vijesti

Vlasenica: U saobraćajnoj nesreći teško povrijeđen Samir Durić

Vlaseničanin Samir Durić (1962) zadobio je teške tjelesne povrede u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 11.30 časova na dionici magistralnog puta Vlasenica- Kladanj, kod vlaseničkog jezera.

Dežurni hirurg u zvorničkoj Opštoj bolnici potvrdio je Srni da je povrijeđeni Durić primljen na Odjeljenje hirurgije oko 12.30 časova u komatoznom stanju, te da je nakon ukazane medicinske pomoći prebačen na dalje liječenje u Klinički centar u Tuzlu.

Dopisnik Srne javio je da se nesreća dogodila kada je “golf”, koji je vozio povrijeđeni Durić, iz nepoznatih razloga prešao da drugu stranu kolovoza i direktno se sudario sa kamionom marke “mercedes”, kojim je upravljao Hasan Delić iz Janje.

“Golf” se nakon udara okrenuo na kolovozu, a potom “zabio“u stražnji dio kamiona, kažu očevici, dodajući da je vozač Durić, neposredno nakon nesreće bio u svjesnom stanju, uz primjetne povrede u predjelu glave.

Uviđaj na mjestu događaja obavili su pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja u Zvorniku, a biće provedena i istraga o uzrocima ove teške nesreće.

 

Srna/Informer.ba