BiH Crna hronika Izdvojeno Udarno Vijesti

Vozač “GRAS-a” namjerno pregazio psa u centru Vogošće

Vozač autobusa GRAS-a na liniji Vogošća – Stup, linija 22a, registarskih oznaka 306-A-361, u 16:30 sati namjerno je pregazio psa, prema tvrdnjama očevidca.

Osoba koja je prisustvovala zastrašujućem prizoru u kojem je vozač JKP “GRAS”, kako tvrdi, s evidentnom namjerom pregazio psa u poruci koju je uputila medijima kaže:

“Javljam Vam se povodom događaja koji se desio u subotu, 28.05.2011. godine. Naime, vozač autobusa “Grasa”, koji je taj dana radio na liniji Vogošća – Stup, linija 22a, registarskih oznaka 306-A-361 polazeći sa početne stanice iz Vogošće u 16:30 sati, namjerno je pregazio psa.

Prizor je bio stravičan – ugledavši psa koji je stajao uz cestu vozač je dodao gas i brutalno ga pregazivši. Ne treba napominjati da vozaču nije palo ni na pamet da se zaustavi nakon svega već je nastavio svoju vožnju. Ovaj zastrašujući prizor gledao je i dječak od 7 godina koji je zbog pretrpljenog straha odmah počeo vrištati. U prilogu Vam šaljem i uznemirujuće fotografije psa kojeg sam sklonila sa ulice nakon cijelog ovog događaja“, napisala je Melina u poruci .

 

Informer.ba

9 0 komentara

Kliknite ovdje da biste objavili komentar
  • treba zgaziti tog vozaca kad bude na ulici!! KAZNITE GA , neka plati novcano, i nece mu vise pasti na pamet da ovo uradi,monstrm!

  • treba zgaziti tog vozaca kad bude na ulici!! KAZNITE GA , neka plati novcano, i nece mu vise pasti na pamet da ovo uradi,monstrum!

  • ma ovi vozaci GRAS-a su najgori a i svi iz GRAS-a stvarno sve debil do debila nikom nikoga nije zao. FUJ stvarno nemam rijeci za ovog kretena.

  • Što reći više gaze pse, evo počeli su i ljude gaziti po stanicama, a da negovorim kakva im je kultura u saobraćaju, upravo kako kažete FUJ.Bitno je da oni prođu a što druge ugrožavaju u saobraćaju niko ništa nepoduzima.Baš FUJ