Region Udarno Video Vijesti

VIDEO/ Željko Mitrović večerao u Dubrovniku, a rekao da neće kročiti više u Hrvatsku!

Iako je pokrenuo medijsku kampanju protiv Hrvatske, i rekao da tamo neće više kročiti, vlasnik televizije “Pink” Željko Mitrović viđen je sinoć na večeri u Dubrovniku!

Željko Mitrović uslikan je sinoć u jednom restoranu u Dubrovniku kako opušteno u društvu prijatelja uživa u večeri, iako je prethodnih dana govorio kako zbog problema sa zaplijenom jahte “El Bosco” više neće kročiti u Hrvatsku!

Vlasnik “TV Pink” na kojoj i dalje traje medijska zabrana emitovanja bilo čega što ima veze sa Hrvatskom, uključujući filmove, muziku i reklame za turizam, očigledno ne vidi ništa kontroverzno u tome da uprkos svemu navedenom posjećuje hrvatsko primorje i uživa u čarima Dubrovnika.

On je za televiziju “Dubrovnik” objasnio da se u Hrvatskoj neće pojavljivati kao turista ali da će morati da dolazi poslom, tačnije zbog tužbe koja je pokrenuta.

Tom prilikom je objasnio da mu je žao što je do ovakve situacije došlo jer se godinama trudio da poboljša odnose Srbije i Hrvatske i to upravo kroz hrvatsku muziku koju je plasirao na svojoj televiziji.

Rat Mitrovića i Hrvatske trebalo bi da bude završen za osam dana kada je u dubrovačkoj carinarnici zakazana licitacija Mitrovićeve jahte.

Pogledajte i šta je Željko ispričao za “Dubrovniktv”.