BiH Crna hronika Izdvojeno Vijesti

Zima uzela danak u Banjaluci i Čelincu: Dvije osobe umrle od smrzavanja!

S.M. iz okoline Banjaluke i G.G. iz okoline Čelinca, preminuli su tokom ovog vikenda usljed smrzavanja, potvrđeno je “Nezavisnim” u policiji.

Dežurnoj službi Centra javne bezbjedosti Banjaluka juče oko osam časova prijavljeno je da je u mjestu Jošikova voda, na nekategorisanom putu, u zaseoku Mučalovići, pronađen S.M. u besvjesnom stanju.

On je vozilom Službe hitne pomoći prevezen radi hospitalizacije i pružanje medicinske pomoći u Odjeljenje intenzivne njege, gdje je istog dana oko 09.15 časova preminuo. Dežurni doktor je konstatovao da je smrt nastupila kao posljedica prestanka rada srca i disanja koje je prourokovano smrzavanjem“, kažu u banjalučkoj policiji.

Dan ranije Policijskoj stanici Čelinac prijavljeno je oko 13 časova da je u mjestu Pašalići, opština Čelinac, u voćnjaku pored kuće pronađeno beživotno tijelo G.G. iz Čelinca.

Na licu mjesta, u prisustvu dežurnog mrtvozornika, konstatovano je da je smrt nastupila kao posljedica prestanka rada srca i disanja, koje je prourokovano smrzavanjem“, kazali su u policiji

Nezavisne/Informer.ba