Zanimljivosti

5 SMS poruka koje svaki muškarac potajno očekuje

Simpatiji ili dečku s kojim ste u friškoj vezi šaljete izazovne poruke, ali on kao da ih ne doživljava? Zaboravite golišave fotografije i seksualne opise – želite li ‘zapaliti’ vašeg muškarca do maksimuma šaljite mu slijedećih pet, na prvi pogled, suptilnih poruka

Pošaljite li muškarcu suptilno izazovan SMS neće moći prestati misliti na vas

1. Baš sam u onom novom klubu i glazba je odlična! Zašto nisi ovdje?
Seksi je jer će on vidjeti da imate kul život i da mislite da propušta zabavu. Ako mu se sviđate, odgovorit će na poruku, a možda vas i iznenaditi i samo se pojaviti u klubu.

2. Dobro da si samo brat moje prijateljice jer bismo ti i ja bili nevolja jedno za drugo…
Seksi je jer će vas zbog pomisli na to da vaša veza ne bi bila dobra ideja željeti još više. Slijedeći put kad se sretnete seksualna napetost među vama moći će se rezati nožem.

3. Baš sam pogledala nove ‘Osvetnike’ u kinu, Chris Evans je zgodan, ali radije bih tebe gledala bez majice.
Seksi je jer ga zadirkujete dajući mu do znanja da imate zločeste misli o njemu. Osim toga, osjećat će se posebnim znajući da ćete radije njega vidjeti golog nego nekog slavnog glumca ili pjevača.

4. Pojela sam nestvarno dobar hamburger, dobar skoro kao seks.
Seksi je jer mu poručujete da svugdje možete naći nešto što vas uzbuđuje. Neobjašnjivo će se uzbuditi idući put kad će jesti hamburger.

5. Ti. Ja. Večeras. ‘Igra prijestolja’. Pizza. Budi tamo.
Seksi je jer ga ne pitate želi li doći. Samouvjerena žena pretpostavlja da on želi doći. Najlakši način da vaše poruke zvuče što više seksi? Ne upotrebljavajte upitnik.

 

Autor : Zadovoljna