Zanimljivosti

Antropolozi pronašli groblje vanzemaljaca?

Tim antroplologa pronašao je misteriozno groblje usred džungle u blizini glavnog grada Ruande. Pronađeni ostaci pripadaju gigantskim bićima koja su pomalo nalik ljudima. Vođa tima vjeruje kako je moguće da su to ostaci posjetitelja s druge planete koji su stradali tokom neke katastrofe.

Naučnici tvrde kako su ostaci tih bića pokopani prije najmanje 500 godina. Isprva su mislili kako su pronašli ostatke nekog drevnog naselja, no u blizini nisu pronašli niti jedan jedini trag da su tamo obitavali ljudi, piše Pravda.

U 40-ak zajedničkih grobova pronađeno je oko 200 tijela, sva u potpunosti očuvana. Ta su bića bila vrlo visoka – svi su imali oko 2,1 metar.  Glave su im bile neproporcionalno velike, a usta, nos i oči – nisu imali.

Antropolozi vjeruju kako su ta bića bili dio ‘vanzemaljske ekspedicije koja je došla na Zemlju‘, te kako ih je najvjerojatnije ubio neki zemaljski virus na koji nisu bili otporni. Nije međutim, otkriven niti jedan jedini trag slijetanje svemirske letjelice ili neki njezini dijelovi.

 

Informer.ba