Zanimljivosti

Britanac preko oglasa u Avazu zaprosio djevojku iz Sarajeva

David Blackburn iz Newcastlea jučer je putem oglasa u novinama zaprosio svoju djevojku, dvadesetsedmogodišnju Ajselu Mulić iz Sarajeva. Ovaj nesvakidašnji romantični gest iznenadio je brojne čitaoce, ali i Ajselu, koja je priznala da nije očekivala da će njena ljubavna priča jednog dana završiti u novinama.

Bez riječi

David mi je rekao da u “Dnevnom avazu” posebnu pažnju obratim na 28. stranu. Ostala sam bez riječi kada sam pročitala tekst u kojem poručuje da me voli najviše na svijetu i pita želim li se udati za njega” – priča Ajsela.

David nije dugo čekao na Ajselin pozitivan odgovor. Nazvala ga je, kaže, odmah nakon što je vidjela oglas.

Želio sam da cijeli svijet zna koliko je volim. I zato sam bio presretan kada me je nazvala i rekla “da” – kazao je David.

Datum vjenčanja

Ajsela, apsolventica na Fakultetu za socijalni rad u Sarajevu, i David, vođa tima u njemačkoj konsultantskoj firmi GOPA, još nisu odredili datum vjenčanja, ali se nadaju, kažu nam, da će i taj dan doći ubrzo.

Upoznali smo se prije nekoliko mjeseci u Sarajevu. Ajsela me je očarala na prvi pogled. Bio sam lud za njom. Kada sam je drugi put vidio, zaljubio sam se” – govori David.

Davidov bosanski ćeif

David i Ajsela će nakon vjenčanja živjeti u Sarajevu. Planiraju i put za Englesku kako bi Ajsela upoznala i Dejvidovu porodicu.

David je u BiH dvije godine. Oduševljen je našim načinom života. Kaže mi da se nigdje ne ćeifi kao kod nas, u Bosni, i zato želi ostati živjeti ovdje” – priča Ajsela.

 

Avaz/Informer.ba

2 Comments

Click here to post a comment
  • 27 godina joj a jos uvijek apsolventica i to na laganom fakultetu, nije se bas pretrgla uceci.