Foto Zanimljivosti

FOTO/ Ima 330 kila i seks šest puta dnevno!

Paulin Poter ove godine je ušla u Ginisovu knjigu rekorda kao najdeblja žena na svijetu. Zbog toga je doživjela veliku popularnost, a ovaj bizarni rekord pomogao joj je da ponovo nađe ljubav i sreću.

Paulin Poter uvijek je imala problema sa viškom kilograma. Nakon što se razvela prije tri godine, svoju težinu je gotovo udvostručila, nabacivši čak 128 kilograma.

Sa ukupno 330 kilograma proglašena je za najdeblju ženu na svijetu, ali ovaj bizarni rekord pomogao joj je da vrati bivšeg muža.

Naime, nakon što je iz novina saznao koliko mu se bivša draga ugojila nakon njihovog razvoda, bivši suprug Aleks, koji teži svega 64 kilograma, odlučio je da joj se vrati.

”Ne može sama da hoda niti da se obuče, ali stvarno želim ponovo da budem njen ljubavnik i muškarac”, rekao je Aleks.

”Jako mi nedostaje naš seksualni život. Paulin može imati i 450 kilograma, ali ću je sigurno željeti svaki dan jer je seks sa njom odličan. Najveća greška u mom životu je ta što sam je pustio da ode od mene i što je morala da postane najdeblja žena na svijetu da bih shvatio koliko je volim’‘, zaključio je bivši-sadašnji muž.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

”Bez obzira što drugi misle, Pauline je odlična u krevetu. Bolja je od ijedne druge žene s kojom sam ikad spavao. Prvi dan nakon što smo se pomirili, seksali smo se šest puta”, pohvalio se Alex, koji ističe da prilikom svakog spolnog čina sa svojom dragom riskira svoj i njezin život.

Iako se seks za njih opasna aktivnost, jer se u svakom trenutku neko od njih može povrijediti, Aleks je riješio da ostane uz Paulin, koja je konačno odlučila da poradi na sebi. Cilj joj je da skine 100 kilograma kako bi ponovo postala pokretna. Nutricionisti i ljekari rade na njenom programu mršavljenja, a ona u međuvremenu tri puta nedjeljno odlazi na bazen kako bi vježbala, piše The Sun.

Informer.ba