Zanimljivosti

Isusov povratak pratit ćemo preko mobitela, facebooka…

Utjecajni američki pastor Franklin Graham vjeruje da će Kristov povratak moći pratiti svi koji to žele – putem mobitela i da će praćenje tog događaja preuzeti sve društvene mreže, od Facebooka do YouTubea.

U Bibliji je zapisano da će Kristov povratak’ vidjeti svi te ‘da će on sići s neba”, objasnio je Graham u intervjuu koji će u nedjelju objaviti američka tv-mreža ABC.

‘Kako će ga svi uspjeti istodobno vidjeti? Ne znam, osim ukoliko svi u jednom trenutku ne uzmu svoje mobilne telefone, aktiviraju opciju fotografiranja i potom njegove fotografije pošalju u svijet‘, smatra Franklin Graham, čiji je otac Billy bio jedan od pionira televizijskog evangelizma u SAD-u.

”I društvene mreže mogle bi odigrati značajnu ulogu  tokom tog događaja”, kazao je, istaknuvši kako su Facebook, Twitter i YouTube početkom godine učinkovito poslužili Arapima da izraze nezadovoljstvo i organiziraju pobune u svojim zemljama.

”Pogledajte što se dogodilo u Libiji ili u Egiptu. Mobitelom su snimali događaje na ulicama i potom ih ‘postavljali’ na YouTube. Svi su odmah mogli vidjeti sve što se ondje događalo.”

 

Hina/Infomer.ba