Izdvojeno Lifestyle Zanimljivosti

Lude stvari koje žene rade na Facebooku

Facebook  je odlično mjesto da svi vide kakva si osoba, što može biti i dobro i loše, ovisi o tome što radiš. Žene na Facebooku rade svakakve ludosti koje se njima čine sasvim normalnima, ali to nikako nisu. Evo onih najčešćih:

1. Otvaraju lažne profile

Uhoditi bivšeg dečka ili novog tipa koji ti se sviđa mnogo je lakše sa lažnog profila nego sa onog pravog. Svaka tvoja znatiželja može biti zadovoljena otvaranjem lažnog profila, pod uvjetom da te tip prihvati za frendicu. Cure koje su ekstremne u ovome čak će prvo i skupiti puno prijatelja kako bi profil djelovao stvarno, čak će i pronaći tuđe fotografije i staviti ih kao svoje.

2. Manipuliraju fotografijama

Cure vole stavljati fotografije na svoj zid, a iako su one često nevine i ukusne, mogu postati jako neukusne ako je riječ o nekome ko im se zamjerio. Bivši dečko može postati žrtva ako se cura odluči osvećivati fotografijama, a one mogu biti sramotne, pa čak i donijeti nevolju ako slike vide njegovi kolege s posla.

3. Pasivno agresivni statusi

Statusi o odličnom danu koji smo provele, o ludoj noći, ili nimalo suptilni napisi o tome kako su svi muškarci kreteni vrlo su česti u slučaju djevojke koja je tek izašla iz veze. Njima želi provocirati svog bivšeg, no umjesto da to napravi na direktan način, nada se kako će on iz njenog statusa iščitati svu mužnju usmjerenu prema njemu.

4. Provokativne fotke s izlazaka

Slike na kojima se grli i ljubi sa raznim ljudima, kojima pokazuje koliko se dobro zabavlja sada kada više nije u vezi i slične stvari vrlo su česta pojava na zidovima tek ostavljenih djevojaka. Njima želi pokazati da uživa u životu solerice, a iako misli da time ostavlja dojam da joj je super u životu, stvarno djeluje vrlo očajno.

5. Lažni status veze

Onaj ko prvi nakon prekida ima novu vezu je pobjednik u prekidu, barem tako mnoge djevojke misle. Neke će djevojke zato staviti status nove veze iako nemaju nikoga, a sve u nadi da će njihov bivši to shvatiti kao poraz u prekidu.

 

 

Index.hr/Informer.ba