Zanimljivosti

Nakon godinu veze otkrila da je njen momak žena

Samohrana majka godinama je bila zaljubljena u svog ljubavnika i nadala se udaji za njega, ali onda je otkrila šokantnu istinu – njen ljubavnik zapravo je lezbijka i seksualna prijestupnica!

Policija je 24-godišnjoj Nicole Lindsay iz Glazgova obznanila bolnu istinu i otkrila da je njen “muškarac” Lee zapravo žena, lezbijka i seksualna prijestupnica Samantha Brooks, koja je čak bila i u zatvoru zbog uhođenja 14-godišnje djevojčice.

Nicol je, inače, majka dvije djevojčice od dvije i šest godina. Otkriće da je živjela u laži dotuklo ju je.

Brooks je išla i tako daleko da je od drvenog valjka, na kojem se okreće rola WC papira, napravila “umjetni penis” na način da ga je omotala zavojima i presvukla s četiri kondoma. Uz to je kao Lee hinio da ima rak testisa te da je zbog toga stidljiv i da ne voli prakticirati seks pod svjetlima, piše Avaz.

Nicol se upoznala s Brooks još 2001. godine na internetu, kad je imala samo 14 godina i dok je imala momka. U stvarnosti su se upoznale tek 2006. godine, nakon 18. rođendana.

Njihova veza trajala je godinu, sve do ljeta 2007. godine, a u oktobru iste godine Brooks je završila na 18 mjeseci u zatvoru zbog seksualnog napastovanja 14-godišnje djevojčice.

 

Informer.ba