Udarno Zanimljivosti

Policajac jurio samog sebe 20 minuta

Neidentifikovani britanski policajac jurio je samog sebe po ulicama 20 minuta, greškom operatera za bezbjednosnim video kamerama po gradu, koji ga je zamjenio za osumnjičenog!

Policajac je bio na terenu, nadgledajući područje u kome se dogodilo više provala, u neimenovanom gradu na jugu Velike Britanije.

Dok je on tragao za osumnjičenim, operater za kamerom mu je dojavio da je primjetio nekog ko se ponaša sumnjivo. On, međutim, nije shvatio da na ekranu, u stvari, gleda policajca u civilu, prenio je “Telegraf”.

Operater je upravljao policajca gdje da ide, navodeći mu da je osumnjičeni veoma blizu, da su, čak, u istoj ulici.

“Svaki put kad bi ‘osumnjičeni’ ušao u neku ulicu, operater je odmah govorio policajcu gdje da ide, a kad god bi ga operater pitao šta vidi, ovaj bi odgovarao da mu nema traga”, rekao je neimenovani izvor.

“Šalili smo se kasnije na račun toga, ali je sve prihvaćeno u dobrom duhu”, dodao je on.

Policajac je tako proveo 20 minuta u trci sa samim sobom, a jurnjavu je okončao šef policije, koji je ušao u kontrolnu prostoriju za kamere i prepoznao “osumnjičenog”, nakon čega je “umro od smijeha”.

Detalji incidenta “procurili” su u magazin policijskog udruženja “Policija”, a prenio ih je neimenovani zvaničnik koji je bio svjedok slučaja, prenosi Blic.

Foto: Ilustracija

 

Informer.ba