Zanimljivosti

Provalnici hrabroj Belli zabili nož u glavu, ona preživjela

Provalnici koji su pokušali opljačkati kuću u Južnoafričkoj Republici zabili su nož u glavu kućnom ljubimcu Belli (6). Pas je napad preživio.

Bellin vlasnik Vernon Swart ispričao je za Daily Mail kako su provalnici pokušali najprije ući u susjednu kuću.Komšije  su ih vidili i pokušali uhvatiti.

Tada su htjeli ući u našu. No Bella ih je napala u vrtu. Zabili su joj nož dug 20-ak centimetara u glavu. Nakon toga su pobjegli. Izašao sam van i vidio psa kako trči s nožem zabodenim između očiju. Mislio sam da će uginuti” – kaže Vernon Swart. Njegova supruga je odmah došla kući s posla. Bellu su stavili u automobil i krenuli veterinaru. Bella je sjedila na zadnjem sjedalu i svaki put kada bi se okrenula udarila bi nožem o prozorsko staklo.

Očito ništa nije osjećala jer se ponašala normalno, ali je izgledalo strašno – kaže Vernon. Veterinar je nož izvadio i Bella se dobro oporavlja.

Nož joj srećom nije probio mozak, inače bi bila mrtva – kaže Vernon. Policiji su predali nož jer je on dokaz, prenosi 24 SATA.

 

Informer.ba