Zanimljivosti

Rodio se sa 7,25 kg kao da ima 6 mjeseci, prozvali su ga ‘Sob’

Amerikanac Michael Brown rodio se s nevjerojatnih 7,25 kg u petak u Teksasu. Sigurno je najveća beba koja se rodila u bolnici Longview, a još se čeka potvrda da je najveća beba u Teksasu, piše DailyMail. Njegov otac Michael Brown malo se šokirao čuvši kako njegovog sina u bolnici zovu The Moose (Sob).

” Ljekari  su nam rekli kako ćemo dobiti malo veću bebu, ali mislili su da će imati 5,5 kg – rekao je otac. Iscrpljena majka Janet Johnson bila je naručena na carski rez u petak ujutro. Michael ima mjere bebe od tri do šest mjeseci: dugačak je 61 cm, opseg glave mu je 38 cm, a prsa 43 cm. U bolnici nisu imali pelene dovoljno velike za njega. Rodio se i s bujnom kosom.

Ne mogu vjerovat da je tako veliki. Većina odjeće koju smo kupili, bit će mu premala – rekla je majka. Otac se nada kako će postati igrač footballa. Michael ima tri starije sestre od 18, 16 i 10 godina“.

To je to! Nema više “- odlučno je rekla majka koja je u trudnoći dobila dijabetes. Michael će nekoliko dana biti na intenzivnoj njezi kako bi mu regulirali šećer u krvi.

 

Informer.ba