BiH Izdvojeno Udarno Zanimljivosti

Šta položaj mladeži na tijelu govore o vašoj sudbini?

Svako od nas ima bar jedan mladež negdje na tijelu ili licu. Po kineskoj astrologiji, položaj mladeža može da govori mnogo toga o našoj ličnosti, stanju uma, sudbini i zdravlju. Sajmon Vong, eskpert za kinesku astrologiju već 30 godina, kaže da se ovakva analiza mladeža često koristi u kineskoj medicini.

– Kineski astrolozi veruju da se promjene na tijelu dešavaju kao emocionalni i psihološki odgovori naživotne događaje, te “čitanje mladeža” daje uvid u energetske kanale. Energija “či” je aktivnija na određenim delovima lica i tela u zavisnosti od doba u našim životima. Njen protok se može podstaći položajem mladeža. Dok smo tinejdžeri, povećava se broj mladeža, dok se posle 40. smanjuje – priča Sajmon Vong.

 ČELO

Ako se nalazi po sred čela, to znači da ne komunicirat dobro sa autoritetima. Ako se mladež nalazi sa strane čela, to govori da ste motivisana i energična osoba koja teško gubi koncentraciju.

OBRVE

Kada se mladež nalazi ispod obrve, to ukazuje na bogatstvo. Ako je mladež sakriven u obrvama, onda ukazuje na nešto još značajnije i posebnije, kao skriveno blago. Ako je mladež iznad obrve, kao onaj što ima Angelina Joli, on pokazuje da imate stabilan protok novca u životu.

KAPCI

Mladež na kapku simbolizuje disfunkcionalnost u porodici, kao i to da imate tendenciju da gubite novac. Mladeži ispod očiju govore da ste previše emotivni.

OBRAZ

Mladež na obrazu govori da ste usamljeni i da ne možete da se skrasite i stvorite porodicu. Ako imate mladež kao Merilin Monro, u uglu obraza, onda ste skloniji nesrećama.

UŠI

U kineskoj astrologiji, uši predstavljaju karakter osobe, tako da mladež na resici ukazuje na pozitivnu ličnosti i dobru reputaciju. Ako imate mladež u unutrašnjosti ušiju, to znači da ćete imati dug život, a ako imate mladež na vrhu uha, to znači da ste vrlo inteligentni. Ako imate mladeže na oba uha, to znali da imate veliki uticaj na druge i da živite lagodnim životom.

NOS

Ako imate mladež na vrh nosa, budite oprezni! Ovakav mladež predstavlja nestabilnost i konstantne probleme u vezi u budućnosti. Mladež na korijenu nosa prekida protok “či” energije i simbolizuje zatvorenost i probleme. Takođe, oni koji imaju ovakav mladež su vrlo vrijedni, jer radom stabilizuju protok energije. Mladež po strani nosa, blizu nozdrva ili sakriven iza njih, ukazuje na to da osoba umije sa novcem.


Mladež Cindy Crawford govori da je ona veliki hedonista, ali i da je darežljiva

BRADA

Ako imate mladež na bradi, to znači da ste vrlo odlučni i tvrdolgavi. U zavisnosti od toga kako usmjeravate ove svoje karakteristike, možete biti uspješni ili ne. Mladež na bradi takođe ukazuje na to da imate potrebu za promjenama i putovanjima.

 USNE
Mladež u lijevom ili desnom uglu gornje usne govori da uživate u hrani, da ste darežljivi i da volite skupe stvari. Mladež na donjoj usni označava to da će vam djeca biti uspješna.

VRAT

Vrat povezuje glavu i telo, to jest duhovni i tjelesni dio vašeg bića. Mladež na ovom mjestu remeti protok energije i može da ukazuje na to da ćete imati neko veliko razočaranje u životu. Mladež na sred vrata ukazuje na divlji karakter.

RUKA

Mladeži ispod laktova pokazuju da ste saosjećajni, a između ramena i lakta pokazuju da lako dolazite do novca.


Eva Mendez ima mladež koji govori da je ona osoba kojoj je teško da se skrasi i da osnuje porodicu

GRUDI

Grudi simbolizuju moć, zato mladež na ovom mjestu pokazuje visok društveni status profesije kojom se bavite.

 STOMAK

Pupak je po kineskoj astrologiji izvor blaga, pa što je mladež bliži centru, to ćete imati više sreće u životu.

ŠAKE

Mladež na šakama govori da ste vješti sa rukama i da ćete njima zaraditi mnogo novca.

LEĐA

Mladež na leđima ukazuje na to da nosite neki teret. Moraćete mnogo da radite da biste uspjeli u životu i trebaće vam više vremena da to postignete.

 
NOGE

Mladež na butini predstavlja seksualnost i označava da je osoba hrabra i ekstrovertna. Ako se nalazi na listovima, to označava da možete imati problema ako previše vježbate. Onima sa mladežima na koljenima je lakše da dođu do novca.

DOJKE

Mladeži na dojkama ukazuju na to da ste brižna majka i da ćete imati moćno mjesto u društvu. Po kineskoj astrologiji, uspjeh djece zavisi od majčine moći i reputacije. Mladež na bradivici ukazuje na to da će vaša djeca biti uspješna u svojim karijerama, ali i u ljubavi i bogatstvu.

 STOPALA

Ako imate mladež na tabanu, to znači da ste dobar vođa. Stopala predstavljaju putovanja i marširanje, što znači da će ljudi htjeti da vas prate. Takođe, mladeži na stopalima govore da ćete dobiti priznanje za svoje dobra djela.

ZADNJICA

Ovaj dio tijela se povezuje sa obiljem hrane i novca. Mladež na zadnjici ukazuje na dobru reputaciju, darežljivost i humanost.

 

Tamara Vujović | Foto: Copyright: Profimedia.rs