Zanimljivosti

Starica iz Velike Britanije ne može da spava od duha koji je pipa

Herni Bey (73), bivša asistentkinja u staračkom domu iz Velike Britanije, ne može da spava noću zbog duha koji je pipa, prenose lokalni medji.

On je kao hobotnica. Sve je počelo prije četiri mjeseca. Ležala sam u krevetu i iznenada sam osjetila jezivi par ruku na sebi. Mahinalno sam počela da mašem nogama i on je pobjegao. Slijedeći put kad se to desilo, bacila sam jorgan na pod“, tvrdi Herni i dodaje da se duh stalno vraća.

Pokušala sam da spavam bez jorgana, ali je počeo da mi trese dušek. Čak sam bacila dušek i kupila novi, ali to nije prestalo“, kaže Herni koja je svojoj 16-godišnjoj unuci ispričala šta joj se dešava, ali je ona prasnula u smijeh.

Ljudi će pomisliti da sam luda i da želim pažnju jer živim sama, ali ja nisam usamljena i volim to što živim sama. Ali od ovoga me hvata jeza. Ispričala sam i svešteniku i on mi je rekao da se radi o izgubljenom duhu. Voljela bih da znam zašto se izgubio baš u mom stanu“.

Supružnici Rey (52) i Beril Hern (59), koji se bave istjerivanjem duhova, tvrde da mogu da prizovu duha, a zatim ga „vrtlogom svetlosti“ pošalju na drugu stranu.

Ponekad duhovi moraju da budu ovde. Uglavnom postoji razlog njihovog prisustva. Ponekad je to porodica, a ponekad moramo da ublažimo neki stres“, kaže Beril Hern, piše Srbijanet.

 

Informer.ba