Udarno Zanimljivosti

”Svekrva iz pakla” poslala e-mail sa uputstvima budućoj snahi

Kerol Burn (60) iz okruga Devon u Engleskoj označeno je kao svekrva iz pakla, nakon što je vjerenici svog sina poslala mail u kojem je iskritikovala njene manire.

Šokirana Hajdi Viter (29) pokazala je elektronsku poštu svojim prijateljima, koji su se složili da je gospođa Burn pretjerala, piše ‘The Sun’. Uvredljivi mail Burnova je napisala nakon što je njen posinak Fredi doveo Vitersovu kući da upozna njegovu porodicu.

”Kada si gost u tuđoj kući, ne treba da izjavljuješ šta jedeš a šta ne, osim ako nisi izuzetno alergična na nešto” započela je mail buduća svekrva.

”Ne treba da kažeš da nema dovoljno hrane. Ne počinje se sa jelom prije ostalih. Ne uzima se još osim ako ti domaćin ne ponudi” napisala je između ostalog.

”Stalno privlačiš pažnju na sebe. Možda treba da se zapitaš zašto. Niko se ne udaje u zamku osim ako ga ne posjeduje. To je veoma bezobzirno ponašanje u stilu poznatih ličnosti. Razumijem da tvoji roditelji nisu sposobni da doprinesu mnogo povodom tvog vjenčanja. Ako je to slučaj, bilo bi damski da smanjiš svoje nazore i imaš skromnije venčanje kakvo priliči tvojim prihodima’‘ napisala je i dodala:

”Ako želiš da te prihvati šira familija Burnovih, predlažem da potražiš uputstva od stručnjaka, bez žurbe”. Njen mail nisu željeli da komentarišu ni sin Fredi ni suprug Edvard Burn (63).

 

Informer.ba