Udarno Zanimljivosti

Uoči vjenčanja otkrili da su brat i sestra

Muškarac i žena koji su se zabavljali pet godina otkrili su da su brat i sestra pred samo vjenčanje. Ovu vijest saopštili su im roditelji.

Žena koja je trudna i treba da se porodi sljedeći mjesec jednostavno je očajna pred činjenicom da je otac njenog djeteta zapravo njen brat. Par koji se upoznao tokom studija odlučio je da upoznavanje s roditeljima ostavi pred vjenčanje. A, kada je taj trenutak došao, uslijedio je šok.

Tokom sastanka s roditeljima rečeno im je da su njih dvoje u stvari brat i sestra koji su razdvojeni još kao mala djeca.

Ovaj par iz Južne Afrike odgajan je odvojeno, nakon što su njihovi roditelji prošli kroz veoma naporan, buran i iscrpljujuć razvod. Tada je djevojčica imala osam mjeseci, a dječak dvije godine.

Otac je rekao da je napustio ženu kada je saznao da ga ona vara davne 1983. godine, tako da je djevojčicu odgajala majka, a sina otac. Zbog toga su djeca odrastala odvojeno u gradovima Nelsprut i Bušbukbridž, a sreli su se 2007. godine na studijama i zavoljeli.

Porodice para se nikada nisu srele tokom njihove petogodišnje veze, sve donedavno kada su ih pozvali kako bi se dogovorili u vezi sa detaljima o braku.

Mlada koja je očajna zbog ovog saznanja nedavno je izjavila:

“To je bila ljubav na prvi pogled. Studirali smo zajedno i kada sam ga ugledala odmah smo se povezali. Istog dana smo se zaljubili i nikada više se nismo okrenuli iza sebe. Sve što smo željeli jeste da imamo porodicu i mnogo djece. Tako da možete da zamislite koliko smo bili šokirani kada smo čuli ove vijesti. Pogotovo sada kada je dijete na putu. Ne znamo šta ćemo mu reći kada odraste”.

Par je odlučio da se rastane nakon što je saznao za ove vijesti. Sada zajedno s roditeljima pokušavaju da odluče koje je najbolje rješenje za ovu situaciju.

 

Nezavisne/Informer.ba