Video Zanimljivosti

VIDEO/ Američka džez pjevačica 22 godine pušta nokte, danas su dugi pola metra

48-godišnja džez pjevačica Ison Sinkfield, iz Atlante, Georgia, pušta i neguje svoje nokte već 22 godine, a do danas su dostigli dužinu od pola metra, prenosi britanski „Sun“.

Ison u prosjeku potroši osam sati i 250 dolara nedjeljno u lokalnom salonu na manikir.

Ona tvrdi da joj dugački nokti uopšte ne smetaju da obavlja poslove, ali da su neki jednostavni poslovi, poput vezivanja cipela ili skidanja nakita, neizvodljivi.

Ison, koja je danas baka, počela je da pušta nokte u svojim dvadesetim, nadajući se da će se jednog dana pojaviti u šou Oprah Winfrey, zahvaljujući svojoj neobičnoj opsesiji.

Ali, pošto je Oprah nedavno prekinula snimanje svoje emisije, Ison je konačno osjetila dio slave učešćem u televizijskom programu „Moja čudna opsesija“, koji pomaže učesnicima da prevaziđu svoje uvrnute opsesije.

Ona ipak nije željela da se odrekne svojih noktiju po završetku emisije. „Čak i kada bi mi doktor rekao da nokti ugrožavaju moje zdravlje, ni tada ih ne bih isjekla“.

„Želim da upoznam Oprah jednog dana i druge poznate ličnosti“, izjavila je Ison i dodala da se nada da će joj nedavno pojavljivanje na televiziji otvoriti nove prilike za televizijsko pojavljivanje.

 

Informer.ba