Video Zanimljivosti

VIDEO/ Ima testise od 45 kilograma!

Amerikanac Vesli Voren Junior iz Las Vegasa hitno mora da nabavi milion dolara da bi odstranio svoje testise koji su teški 45 kilograma!

Dosad je bolovao u tišini, ali sada je progovorio za medije, jer je stanje postalo neizdrživo. Njegovi testisi toliko su narasli da ne može više da nosi pantalone, a prinuđen je da svakodnevno pije antibiotike i druge lijekove. Testise pridržava improvizovanom “kapuljačom” kako bi olakšao kretanje, prenosi 24 sata.
Nije mi lako. Uglavnom sam kod kuće – ispričao je za “Las Vegas Reviu Jurnal”. Međutim, ne želi da se prepusti bolesti.
Želim da imam prave prijatelje i djevojku. Ne pada mi na pamet da se ubijem. Prejak sam za to” – dodao je.
Doktori su mu dijagnostikovali “limfedem skrotuma”, stanje u kom limfni čvorovi u mošnicama prikupljaju vodu. Vesli vjeruje da je sve počelo nakon što je slučajno prignječio testise dok je spavao, još 2008. godine. Sledeće jutro već su bili natekli kao fudbalska lopta.
Nikada nisam osetio takav bol” – rekao je nesrećni Vesli. Hirurzi su mu rekli da će mu biti potrebno milion dolara za operaciju što njegovo osiguranje ne pokriva. Obratio se radijskom voditelju Hauardu Sternu da bi mu pomogao prikupiti sredstva.

“Ne želim da me ljudi gledaju kao nakazu. Ko bi to želio?! Međutim, znam da milioni slušaju, nadao sam se da će se među njima pronaći neki milioner – rekao je. Ne želi da otkrije koliko je prikupio, samo je rekao:

“Tek sam na početku”!

Informer.ba