Video Zanimljivosti

VIDEO/ Nezaposlena Amerikanka greškom prodavačice osvojila 25 miliona dolara

Nezaposlena Amerikanka, koja je mesecima pokušavala da pronađe posao, osvojila je glavnu premiju lutrije Džordžije od 25 miliona dolara greškom prodavačice.

Kety  Skrags (44) ušla je u jednu prodavnicu u malom mjestu Decatur u američkoj državi Georgija da kupi tiket igre na sreću “Mega Millions”, ali joj je prodavačica prodala tiket druge igre na sreću “Pauerbol droing”.

Tražila sam tiket Mega Milions, ali mi je prodavačica dala tiket Pauerbola. Uzela sam oba (tiketa). Kupila sam i Pauerbal i Mega Milions“, rekla je potvrdila je sada već milionerka Skrags, prenela je agencija AP.

Ona je otkrila da je osvojila premiju noć poslije izvlačenja. “Nisam mogla da vjerujem“, rekla je srećna Skrags.

Kety je na proljeće obavljala sezonske poslove tokom proslava maturskih večeri, ali poslije toga je mjesecima pokušavala da pronađe posao. “Tražila sam i tražila i tražila“, rekla je ona novinarima pošto je osvojila 25 miliona dolara u igru na sreći “Pauerbol” na izvlačenju 15. septembra.

AP navodi da Kety planira da kupi auto, putuje, pomogne porodici i osnuje fondaciju za pomoć beskućnicima, kao i da otvori stomatološku ordinaciju koja bi pomagala onima kojima je potrebna.

 

Srbija.net/Informer.ba