Video Zanimljivosti

VIDEO: Organizacija “Go Topless” poziva žene da 26. augusta skinu grudnjake i pokažu grudi

Organizacija koja se posvetila zalaganju za pravo da žene budu u toplesu na javnim mjestima organizira veliki protest u 30 država diljem svijeta. Ideja je da žene protestiraju u toplesu, a muškarci u gornjim dijelovima bikinija.

U videu koji služi kao najava za 26. august0, dan kojeg je ova aktivistička organizacija prozvala ‘Budi toples’ danom, organizatorice Nadine Gary i Donna Newman objašnjavaju zašto se zakon o svlačenju u javnosti treba promijeniti, te koji je cilj njihovog protesta.

No, zanimljiva činjenica je da je organizacija GoTopless nastala iz grupe onih koji vjeruju u NLO, i koja smatra da je civilizacija kakvu poznajemo nastala zahvaljujući vanzemaljskim bićima nazvanim Elohim, te imaju svog duhovnog vođu zvanog Rael, koji ih je potaknuo na ovu ‘plemenitu’ borbu.

Najveći odaziv očekuje se na protestu ispred Bijele Kuće u Washingtonu, gdje misle da će uspjeti skrenuti pozornost na nepravdu i licemjerstvo zakona o skidanju u javnosti.

Osim što smatra da bi žene trebale biti u mogućnosti biti u toplesu gdje god žele, Donna tvrdi da se u mozgu žene koja se skine na javnom mjestu dogodi “neka snažna kemijska reakcija koju muškarci nikad ne bi mogli shvatiti.

Poziv na protest i ideju koja stoji iza organizacija možete pogledati u videu: