Video Zanimljivosti

VIDEO/ Reklama smišljena da preplaši momke

Zašto ne bi trebalo da prihvatate pozive na druženje nepoznatih žena na Facebooku?

Većina vlasnika naloga na Facebooku imaju među prijateljima kolekciju ljudi među kojima su najbolji prijatelji, poneku osobu iz škole ili sa starog posla kog jednostavno niste stigli da obrišete. Ali veliki dio te liste popunjen je potpunim strancima, ljudima kojeg lika i imena ne biste mogli da se sjetite ni da vam život zavisi od toga.

Poenta je, većina od nas ne zna neke od naših Facebook “prijatelja”. Oni mogu biti i masovne ubice. To je samo jedan klik, na kraju krajeva, a i ko uopšte ima vremena da sazna ko su zaista oni?

Pa, ova nova reklama protiv širenja HIV virusa poljskog Crvenog krsta podigla je dosta prašine baveći se upravo tom temom. Oni su zamislili šta bi bilo da imamo isti, nonšalantan odnos prema viđanju sa seksualnim partnerima.

Dakle momku se posrećilo – upoznaje seksi djevojku i odvede je kod sebe. Međutim, ispostavlja se da možda čini potencijalno smrtonosnu grešku. Kampanja, koja ima za cilj da zaplaši mladiće željne eksperimentisanja navešće vas da se zamislite. Kraj jeste predvidiv, ali će dugo ostati u sjećanju.

Pogledajte!

 

Informer.ba