Video Zanimljivosti

VIDEO: Ulična tuča s neočekivanom završnicom

Koliko vam se puta u životu dogodilo da se nervozni putnici posvađaju i potuku u tramvaju ili autobusu? Takve stvari su učestale, ali trenuci kada se potuku vozači se posebno cijene.

Putnici u sredstvima javnog prijevoza obično su natiskani, idu na živce jedni drugima i potrebna je mala iskra da situacija kulminira. No, vozači u svojim autima djeluju nekako zaštićeno i izolirano.

Iako su često nervozni, psuju i viču na druge u saobraćaju, rijetke su situacije u kojima uzmu vremena da ‘racionalno sagledaju situaciju’ i zaključe da je najbolje moguće rješenje izaći iz auta i pokazati svoje viđenje pravde i saobraćajnih pravila ‘cestovnim nitkovima’.

U slučajevima u kojima izbije tuča na putu obično su obje strane krive i publika nema očitog favorita već jednostavno želi vidjeti obračun dva sumanuta ratnika ceste, piše Net.hr

Jedna takva tučnjava snimljena je i kamerom te popraćena brojnom publikom. Većina posmatrača uživala je u tuči umjesto da je pokušaju prekinuti, a sve ih je iznenadio rasplet. Pogledajte snimak:

 
Road Rage Fight With Twist Ending – Watch MoreFunny Videos

Informer.ba