Informer Lifestyle

Da li se tvoj život vrti oko muškarca?

Kad  se probudiš ujutro pomisliš na njega. Dok se spremaš za posao, misliš o njemu. Na poslu se žališ da nikako ne možeš pronaći muškarca svog života, a kada dođeš kući, s prijateljicama (koje isto nemaju nikoga) razglabaš o tome kako ste još uvijek solo. Ako je ovo opis tvojeg dana, nije ni čudo što nemaš dečka: Umjesto da čekaš da ti život počne kada pronađeš nekoga, potrudi se da počne odmah. Ovo su neki od znakova da ti se život vrti oko muškaraca:

1. Izlasci moraju biti s ciljem

Ako nema dečka u planu, izlazak sa curama čini ti se kao bespotrebno traćenje vremena? Cure koje su opsjednute pronalaskom dečka svaki će izlazak pretvoriti u potragu za muškarcem svog života, a time će uništiti izlazak i sebi i drugima.

2. Život počinje kada ga pronađeš

Cure koje traže dečka u nadi da će tek s njim sve postati bolje čeka veliko iznenađenje: Nisi zadovoljna svojim životom bez dečka, nećeš postati zadovoljna kada ga pronađeš. Samo ćeš svoje nezadovoljstvo prenijeti u vezu, što će već na početku značiti probleme.

3. Uspoređuješ se

Svako malo se uspoređuješ sa curama koje su u sretnim vezama i nije ti jasno kako su one uspjele pronaći tipa, a ti još tražiš iako si i ljepša, bolja i pametnija. Te su cure vjerojatno na svog tipa naletjele bez planiranja, a samo zato što imaju dečka, ne znači da su najsretnije na svijetu. Jednom kada prestaneš gledati druge i usredotočiš se na sebe, lakše ćeš pronaći tipa.

4. Kada si u vezi, stalno si s njim

Jednom kada uspiješ pronaći tipa, ne želiš provesti niti jedan trenutak bez njega. Ovakvo ponašanje je jako nezdravo, jer svakome treba prostor za disanje i lični razvoj. Daj svom dragom prostora, inače će se sigurno početi udaljavati.

5. Odvajaš se od ostalih

Svi poznajemo onu jednu curu koja se, kada pronađe dečka, odvoji od svih svojih prijatelja i pretvori iz cijele osobe u polovicu koja ne može disati bez svojeg muškarca. Ako ne ostaviš vremena za prijatelje i ljude u životu koji su bili tu i prije tvog tipa, velike su šanse da ih neće biti kada prekinete, a tada ćeš ih najviše trebati.

Informer.ba