Izdvojeno Lifestyle Showbiz

5 koraka do super seksa

Iako je strast pravi pokretač seksa, postoje jednako važne stvari koje strastveno vođenje ljubavi pretvaraju u pravu priču koja ima početak i kraj. Želite li i vaš seksualni život dovesti do vrhunca isprobajte svih 5 koraka koji su potrebni za super seks.

1. Zagrijavanje

Nije riječ o predigri već o vama i vašem tijelu koje se treba pripremiti za sam seksualni čin. Strast započinje u mislima pa ako još niste isprobali pokušajte dati mašti na volju. Jedan od dobrih uvoda su i filmovi za odrasle koji će vas zaigrati, ali vam i dati zanimljive ideje.

2. Nježnost i milovanje

Koža je najveći organ koji pruža brojne mogućnosti pokazivanja emocija. Iskoristite dodire za rasplamsavanje strasti. Zatvorite oči i poigrajte se s poljupcima, prstima, jezikom i drugim pomagalima poput šlaga ili lubrikantima s okusom od kojih će vam se naježiti koža.

3. Igračke za odrasle

Seksi igračke više nisu tabu tema. Postoje brojna pomagala koja mogu istovremeno zadovoljiti vas i vašeg partnera. Raspitajte se u seks shopu, pronađite najbolje rješenje koje će se zadovoljiti zajedničke potrebe. Ne bojite se promjena one su i te kako korisne.

4. Oralni seks

Ponekad zbog umora ili pomanjkanja vremena zaboravljamo na čari oralnog zadovoljstva. Ne dozvolite da vam oralni seks postane zadovoljstvo za posebne prilike. Neka to bude zaplet koji će vas polako, ali sigurno dovesti do vrhunca.

5. Igre i igrice

Seksi donje rublje, halteri, štikle, minice i raznorazni kostimi mogu biti nevjerovatan afrodizijak. Muškarci rijetko mogu odoljeti ovakvom načinu zavođenja zato budite maštoviti. Uloge u seksu takođe su dobro rješenje. Barem na kratko postanite seksi sobarica ili medicinska sestra, pretvorite se u opaku dominu koja će ga pokoriti i ispunite njegove maštarije, a to će vam se dvostruko vratiti.

 

Informer.ba