Izdvojeno Jet set Showbiz

Aca Lukas postao tata četvrti put!

Sonja Vuksanović, supruga popularnog srbijanskog pjevača Ace Lukasa porodila se u ranim jutarnjim satima u privatnoj bolnici u Leverkusenu i na svijet donijela zdravu djevojčicu Viktoriju.

Pjevač Aca Lukas noćas je četvrti put postao tata. Njegova supruga Sonja u 1:20h rodila je djevojčicu koja je dugačka 54cm, teška 3900g i ocjenjena najvišom ocjenom 10/10.

Kako S media portal eskluzivno saznaje beba je rođena dva dana nakon zakazanog termina, a cijela porodica željno je iščekivala Sonjin porođaj.

”I beba i mama se osećaju sjajno. Sonja se porodila u privatnoj klinici u Leverkusenu, a ja sam bio sa njom tokom celog porođaja. Viktorija je prelepa beba, a ja sam ponosni tata” – rekao je Aca za S media portal i dodaje:

”Imao sam osećaj da će se Sonja poroditi još pre tri dana, bio sam ubeđen da sam u pravu pa sam pratio svaki njen korak i zapitkivao “Jel počelo”, “Jel te boli?” “Jel osećaš nešto?”, mislim da sam joj se na glavu popeo tolikom brigom”.

Aca Lukas već ima troje djece iz prethodna dva braka, a Sonja kćerkicu Sofiju, mala Viktorija je njihovo prvo zajedničko dijete.

 

Informer.ba