Izdvojeno Showbiz

Al’Dino o incidentu: Čupala me za kosu i udarala, završio sam u bolnici

” Došao sam da normalno predam djecu Arduani. Verbalno i svakako me je vrijeđala, nakon čega me i napala. Do sukoba je došlo kada Harun nije htio da ide s njom. Pokušala ga je nasilu izvući iz mog automobila. Čupala me za kosu i udarala. Nisam odgovorio na njene fizičke napade, nego sam zaštitu zatražio od policije “- kaže Al’Dino, koji uvjerava novinara Avaza da će njegova supruga dobiti prijavu za nasilničko ponašanje, a on samo za drsko ponašanje pred policijom.

Također, priča da je fizičkom napadu prethodila žustra rasprava u kojoj je izrečeno dosta teških riječi, ali i psovki.

” Svašta je rekla za moju majku. Nisam joj ostao dužan. Ipak, nisam primjenjivao silu kao moja supruga. Ovo je treći put da me fizički napala. Nijednom joj nisam odgovorio. Neka se vidi i zna šta je žena u stanju uraditi. Nisu uvijek muškarci nasilnici. Otišao sam i u bolnicu Koševo, gdje su mi kontatovane lakše povrede. Ljekarski nalaz odnio sam nadležnim organima” – dodaje za Dnevni avaz Al’Dino Kurić.

 

Informer.ba

5 Comments

Click here to post a comment
  • KADA TE JE ČUPALA DA TI NIJE SLUČAJNO PALA KOJA DLAKICA SA MUDA PACIJENTU DUŠEVNI BOLESNICE IDI U JAGOMIR

  • Aj ne laži psihopato pa bilo je tu ljudi koji su sve jasno vidjeli..koga ti lažeš pa samvojim izjavama samo nasmijavaš narod pogotovo nasmijavaš one koji su bili svjedoci tvojih psovki skotu poremećeni da si valjao ne bi te o.d.j.e.b.a.l.e i prethodne dvije žene!!!

  • JA KADA TE PRVI PUT SRETNEM U GRDU VIDJECES STA JE CUPANJE LAHKO JE NA ZENU LAGATI E HAJ NA MUSKARCA SILO NEGO SE KUPI IZ OVOG GRADA DOSLO PA TE SVOJE OBICAJE PROSIPAJ TAMO ODAKLE SI DOSAO

  • Prestavljas se kao musliman a psuješ mrtve kosti JAGOMIR je odlicno boravište za tebe dok nedodješ do dzehenema skotu lazivi jebo te onaj ko te posla GADE FUJ tebi treba malo koprive natrljat po šupku