Izdvojeno Jet set Showbiz

Ana Marija Jurišić na skijanju u Italiji

Za mladu manekenku Anu Mariju Jurišić prošla godina je bila itekako plodonosna pa je početak ove godine odlučila da provede i napuni baterije za 2012. na planinskim vrhovima Italije.

Naime, Ana Marija je prošle godine snimila nekoliko uspješnih reklama i kataloga kako u našoj zemlji tako i u turskom Bodrumu. Ova perspektivna manekenka samo za naš portal odlučila je da podijeli utiske s putovanja koje za nju još traje:

“Nakon iscrpljujucih Božićnih i Novogodisnjih praznika, stresnog i ubrzanog tempa života odlučila sam se na pravi zimski odmor u Talijanskoj Val Gardeni. Moram priznati da sam oduševljena, prvi put sam ovdje i sigurno ću doći i sljedeće godine. Svaki dan provedem na stazama koje su perfektne. Kompleks skijališta je odličan, sve je povezano žičarama gondolama, vozovima, jednostavno se tesko odlučiti gdje da pođeš. Osim toga tu su i after party poslije svakog skijanja(bordanja) gdje je ekipa super, svi su veseli, jednostavno opušta.”

Dodajmo za kraj da se Ana Marija za nekoliko dana vraća u Sarajevo kako bi završila obaveze na fakultetu, a onda je već na ljeto očekuje put u Francusku i Španiju.

 

                                                                                                                        Adi Hodžić/Informer.ba