Izdvojeno Muzika Showbiz

Ana Mirjana Račanović u spotu Enesa Begovića

U novom spotu Enesa Begovića naći će se prelijepa Ana Mirjana Račanović. Bivša misica naše zemlje, koju smatraju jednom od najljepših žena u BiH, pojavit će se u spotu za Enesovu naslovnu kompoziciju “Lijepa je”, koji će biti snimam krajem naredne sedmice.

”Anu poznajem odranije, još od vremena kada je bila Miss BiH. Susretali smo se na mnogim promocijama, igrom slučaja sam upoznao i njenog supruga. Planirajući spot za pjesmu “Lijepa je” s ekipom “Hayat Productiona”, uvidjeli smo da će najveći problem biti ljepotica koja će dobiti ulogu. Predložio sam Anu i kompletna ekipa se složila sa mojim prijedlogom” – kaže Begović.

Enesov menadžer Nedim Srnja brzo je stupio u kontakt s našom ljepoticom i saradnja je dogovorena bez problema.

”Ana je veoma skromna i dobra djevojka, prava Bosanka. Nije imala nikakve posebne zahtjeve. Nismo ni stigli do stavke honorara, a Ana me je preduhitrila i rekla da je honorar ne interesira i da joj je čast što sam je pozvao. Naročito se obradovala kada je čula da se snima spot za pjesmu “Lijepa je”, koja joj je najdraža pjesma sa mog novog albuma’‘ – kaže Enes.

Spot za pjesmu “Lijepa je” snimat će se na Vlašiću, a pojedini kadrovi vjerovatno u Hercegovini, odnosno u Stocu.

”Nećemo žuriti. Riječ je o visokobudžetnom spotu, koji će biti najbolji u mojoj karijeri’‘ – kaže Enes te dodaje da je spot za pjesmu “Lijepa je” najava kampanje za njegov veliki solistički koncert u Sarajevu.

 

Dnevni avaz/Informer.ba