Film Izdvojeno Showbiz

Angelina Jolie želi snimiti film o Ceci!

Dok Svetlana Ražnatović ljeto provodi zatočena i okovana čuvenom nanogvicom u svojoj vili na Dedinju, Angelina Jolie proučava njenu biografiju noseći se mišlju da srpsku folk divu ovjekovječi na velikom platnu!

 

Naime, kako „Alo!“ saznaje od jednog člana ekipe iz Srbije koja je učestvovala u snimanju njenog rediteljskog prvijenca „Zemlja krvi i meda“, holivudskoj ljepotici privukla je pažnju sudbina udovice Željka Ražnatovića Arkana:

” Angelina se dok je režirala film koji govori o dešavanjima na našim prostorima zainteresovala za Balkan, pa je tako uočila i da je Ceca najpopularnija pjevačica, ne samo u Srbiji, već i u svim bivšim jugoslovenskim republikama. Naročito joj je bilo zanimljivo to što Cecu slušaju i Hrvati i Bošnjaci iako je njen suprug ratovao protiv njih” – otkriva izvor, koji je imao prilike više puta da razgovara s Angelinom, i objašnjava zbog čega je supruga Brada Pitta poželjela da glumi najčuveniju zatvorenicu na Balkanu:

“Angelina je prvo, boraveći u Sarajevu, imala prilike da čuje Cecinu muziku, pa se raspitala o njoj. Potom je vidjela njene fotografije i spotove na Youtubeu i odmah je uočila da između nje i Cece postoje sličnosti – obje su tamnokose i vitke, bujnih grudi i punih usana, približnih godina, pa je jasno da bi se to moglo odlično iskoristiti na filmu. Osim toga, dopalo joj se što je Ceca majka, budući da je i sama porodična žena, a zanimljiva je i podudarnost njihovih horoskopa – obje su Blizanci i obje su rođene u junu (Anđa 4, a Ceca 14. juna, prim. aut.)” – ističe izvor.

Sve to, fakat, ne bi bilo dovoljno, da se Joliejeva nije ozbiljno nameračila da se bavi temama kakvih dosad nije bilo u američkom filmu:

” Angelina je stekla status superzvijezde, pa sada, kao i njen muž, želi da se bavi samo projektima koji je zaista zanimaju, a biografski filmovi su uvijek izazovni, pogotovo kada je u pitanju ličnost sa tako uzbudljivom životnom pričom kao što je Cecina. Ukoliko odluči da realizuje film o njenom životu, Anđa bi, osim što bi igrala glavnu ulogu, vjerovatno bila i iza kamere, jer želi da sve konce drži u svojim rukama. Uprkos tome što je pretrpana obavezama, pošto odgaja šestoro djece i snima filmove širom svijeta, puna je energije i želi da se dokaže na svim poljima. Što se scenarija tiče, Angelina ne želi da se oslanja na internet i novinske članke iako podataka o Ceci ima dosta i na engleskom jeziku, već namjerava da, kad nađe vremena, upozna folk zvijezdu. Interesantan joj je i podatak da je Ceca sada u kućnom pritvoru poslije kog planira koncerte širom svijeta. Sve to je odličan materijal za film” – zaključuje sagovornik Alo-a.

Ako Anđa bude riješila da realizuje svoje ideje, verovatno ni Ceca neće imati ništa protiv. Uostalom, tako će imati priliku da upozna i Brada Pitta! A i zarada od autorskih prava sigurno neće biti zanemarljiva.

Folk pjevačica nije željela da se oglasi u javnosti povodom najave da holivudska diva snima film o njenom životu. U pres službi Ražnatović nisu imali komentar na ovu informaciju, pa se ne zna šta Ceca misli o ideji da je na filmskom platnu predstavlja slavna Angelina Jolie.

 

Informer.ba