Jet set Showbiz

Bivši muž ipak otkriva eksplicitne tajne J.Lo!

Uzaludni pokušaji Jennifer Lopez da sudski spriječi izlazak škakljivog kućnog uratka iz prvog braka s Ojani Noa snimljene na njihovo bračnom putovanju nije uspio i on bi se uskoro mogao naći u prodaji

Dugotrajna sudska bitka koja traje godinama između lijepe pjevačice i bivšeg supruga Ojani Noa konačno je došla do samog kraja koji nikako ne ide u korist Jennifer Lopez.

Naime, škakljiva snimka njihovog kućnog uratka s bračnog putovanja izaći će u prodaju jer je Noa uspio pronaći rupu u zakonu i dobiti parnicu.

Seksi video nazvan ‘How I Married Jennifer Lopez: The J.Lo and Ojani Noa Story’, navodno prikazuje zvijezdu u oskudnoj odjeći i lascivnim pozama što bi majku dvoje djece i jedni od najpopularnijih ljepotica mogla dovesti u vrlo neugodnu situaciju.

J.Lo i Noa uzeli su se 1997. Godine, ali brak je bio kratkog vijeka i trajao je svega godinu dana. Prije četiri godine Lopez je tužila bivšeg supruga kako bi spriječila izdavanje knjige koja je trebala sadržavati spomenuti eksplicitni sadržaj iz njihovog razuzdanog zajedničkog života.

 

Knjiga bi se sada uskoro trebala naći u prodaji, a hoće li seksi latina pokušati izvući još kojeg asa iz rukava i pokušati još jednom spriječiti ovaj neugodan događaj tek ćemo saznati, piše dnevnik.hr

 

Informer.ba