Showbiz Top

Bogatašica podigla dijete pred 3.000 ljudi, a zatim shvatila grešku!

Kao jedna od najuticajnijih svjetskih preduzetnica je pozvana na konferenciju u Vijetnamu gde je govorila pred 3.000 ljudi. Onda je primjetila da joj prilazi "dječak" koji je htio da joj uruči cvijeće

Michelle Mone je od svog brenda donjeg veša napravila imperiju. Kao jedna od najuticajnijih svjetskih preduzetnica je pozvana na konferenciju u Vijetnamu gde je govorila pred 3.000 ljudi. Onda je primjetila da joj prilazi “dječak” koji je htio da joj uruči cvijeće.

Kada je Michelle podigla neodoljivog vijetnamskog “dječaka”, shvatila je da je on zapravo 46-godišnji oženjen muškarac.

Michelle, koju zovu i “grofica brushaltera” je govorila na konferenciji za preduzetnike, kada joj je pritrčao “dječak” sa buketom cvijeća. Podigla ga je u naručje da bi ga pomazila i napravila selfi. Onda je žena koja je sjedela u prvom redu viknula: “Spusti ga dole, ja sam mu žena!”

“Njemu je to bilo u redu, a cijela sala je vrištala od smjeha. Pomislila sam da nešto nije kako treba, njegovi zubi su bili jarko žuti od nikotina” ispričala je baronesa od Mejfera, za “Miror”.

Kasnije, čovjekova supruga je pitala Michelle da li je britanski običaj da tako podižu ljude u naručje.

Plavuša iz Škotske koja je osnivač Ultimo donjeg veša je svoj gaf otkrila na Twiteru uz fotografiju i komentar: “Mislila sam da je ovo šestogodišnjak, podigla sam ga, bio je muškarac.”

michelle-mona-2f