Muzika Showbiz

David Guetta nastupit će 8. jula na Exitu

Najutjecajniji svjetski muzički producent i DJ David Guetta nastupit će 8. srpnja na "Exitu", najavili su u petak organizatori.

Najutjecajniji svjetski muzički producent i DJ David Guetta nastupit će 8. jula na “Exitu”, najavili su u petak organizatori.

Guetta je nedavno u anketi “Play radija” proglašen za najtraženijeg izvođača u Srbiji, uz pop pjevačicu Adele i grupe “The Prodigy” i “Coldplay”.

U početku karijere, radeći kao DJ u noćnim klubovima tijekom ’80-ih i ’90-ih godina, osnovao je producentsku kuću Gum Productions i objavio svoj debitantski album Just a Little More Love 2001. godine. Kasnije izdaje albume Guetta Blaster (2004.) i Pop Life (2007.).

Njegov album One Love iz 2009. godine uključuje singl “Sexy Bitch”, duet s Akonom, koji je postao hit dospjevši na top 10 ljestvica u SAD-u. Guetta je radio s mnoštvom pop izvođača uključujući sastav Black Eyed Peas, Britney Spears, Chrisa Willisa, Kelly Rowland, will.i.am-a, Lil Waynea, Kelis, Madonnu, Kida Cudija, Flo Ridu, Shakiru, te mnoge druge.

Guetta je i autor himne predstojećeg Europskog prvenstva u nogometu, tako da se odmah nakon Novog Sada, vraća u Pariz kako bi na “Stade de France” službeno zatvorio to prvenstvo.

 

Informer.ba