Izdvojeno Lifestyle Showbiz

Fatalne modne greške koje muškarci ne podnose

Mnoge se žene često pitaju šta privlači muškarce kad je izgled u pitanju, a što ih trenutno odbija. Donosimo odgovore koje ste čekali.

Evo malog uvida u muška razmišljanja kad je stil u pitanju. Koje to greške, kojima su pripadnice ljepšeg spola sklone, mogu upropastiti svaku šansu da ga privučete.

Previše šminke

Ovo već svi znaju, ali što možemo kad većinu muškaraca upravo to odbija. Velik broj muškaraca, pokazala su razna istraživanja, voli prirodan izgled. Previše pudera, boja na licu i agresivna šminka muškarcima nisu privlačni, a također im je odbojno i kad se ujutro probude pored žene s razmazanom šminkom, piše shine.yahoo.com.

Prevelik dekolte

Naravno da muškarci vole dekolte, no tvrde da je izazovan dekolte najučinkovitiji kad ne otkriva previše i kad mogu zamišljati što se tamo još krije. Jednom kad vide previše, više im nije toliko zanimljivo. Tek mali prorez u gornjem dijelu ono je što ih pali i što ih privlači. Drugi problem je taj što će prevelik dekolte privući svu pažnju i onda ništa drugo neće doći do izražaja: vaše lice, riječi… Kad muškarcima za oko zapne duboki dekolte, često pomisle kako dotična žena time želi prikriti neke druge nedostatke.

‘Jeftini’ outfit

Muškarci vole kad žena ima stila, a prekratke suknje, duboke dekoltee i cipele s visokom petom u istoj kombinaciji ne smatraju dobrim stilom. Kad vide tako odjevenu ženu, pomisle na striptizetu, a pitaju se i s koliko je njih već spavala. A jako se boje i spolno prenosivih bolesti, samo da se zna. ‘Jeftino’ odjevena žena muškarcima izgleda kao ‘lak plijen’, a oni vole izazove.

Po uzoru na slavne osobe

Ako neka žena ima frizuru poput svoje omiljene slavne osobe, a i odijeva se tako – muškarci će to vidjeti. Čim primijete tako nešto, više ih ne zanima što ta žena ima reći jer smatraju da se i ponaša kao poznata osoba. Također smatraju psihotičnim i neprivlačnim kad neka žena kopira stil i izgled neke poznate osobe.

Prenakićenost i modne marke

Lijepo je na ženi vidjeti neki efektan komad nakita i šljokice, ali u umjerenim količinama, smatraju muškarci. Odbojno im je kad neka žena ima jednostavnu pamučnu majicu, tenisice i onda sve upropasti upečatljivom Fendijevom torbom sa zmijskim uzorkom, naprimjer. Smatraju da je to nepotrebno. Kad žena ima stila, muškarci će to prepoznati. I da, primjećuju što žena nosi i koliko truda posvećuje izgledu. Nije im nimalo privlačno kad neki modni detalj strši i kod njih vrijedi pravilo ‘manje je više’, pipe Net.hr

 

Informer.ba