Foto Izdvojeno Jet set Showbiz

Foto/ Ispovijest Sabine Beganović: Berlusconi mi je šaputao na uho, bila sam hipnotisana. On me učinio pravom ženom

Sabina je jedna od osam osoba optuženih za regrutovanje prostitutki i manekenki koje su posjećivale čuvene „bunga-bunga“ žurke u Berlusconijevoj vili kod Milana. Nju je Berlusconi zvao Kraljica Pčela i imao je poseban odnos prema zgodnoj crnki.

Prvi put sam spavala sa Berlusconijem 2005. u njegovoj vili na Sardiniji, gdje sam stigla privatnim avionom. Prvo smo prošetali pored vještačkog jezera na imanju. On mi je sve vrijeme šaputao na uho i bila sam hipnotisana. Poslije nekoliko sati me je osvojio. Pogledala sam ga i rekla: ‘Želim da provedem noć s tobom’. Berlusconi je bio veoma romantičan i on je jedini muškarac koji je učinio da se osjećam kao žena“, rekla je Sabina, koja je rođena u Njemačkoj, a čije je pravo prezime Beganović.

Ona na nozi ima istetovirane inicijale SB u čast premijera.

 

Sabina Began

Ljepotica porijeklom iz BiH se iz njemačke preselila u Italiju, gdje je započela uspješnu karijeru manekenke.

Sabina Began

Sabina je bila organizator brojnih Berlusconijevih zabava. Na jednoj od njih bio je i čuveni američki glumac George Clooney. Holivudski star ima vilu na jezeru Komo, a prije nekoliko meseci je raskinuo s italijanskom glumicom Elizabetom Canalis. Fotografija Sabine u zagrljaju s Clooneyem i Berlusconijem napravljena je u septembru 2008. Berlusconi, koji je juče napunio 75 godina, nije se oglašavao poslije ispovijesti seksepilne Sabine.

Sabina Began

Alo/Informer.ba