Izdvojeno Jet set Showbiz Udarno

FOTO: Travoltin bivši ljubavnik tvrdi da je John uživao u grupnom seksu s muškarcima

Glasine o glumčevoj dugogodišnjoj aferi sa njegovim bivšim pilotom u 80-ima pojavile su se još u lipnju. Travoltin bivši pilot, Doug Gotterba (62), progovorio je u intervjuu za National Enquirer o detaljima šestogodišnje veze s glumcem.

Tvrdi kako mu je John Travolta (58) priznao da preferira muškarce. Za glumca je počeo raditi 1981. godine, a nedugo nakon toga postali su ljubavnici.

Odletjeli smo u Monterey u Kaliforniji. Imali smo prekrasnu večeru, pili smo Merlot i stekao sam dojam da mi se udvara. Tijekom povratka iz restorana u hotelsku sobu, John mi je iznenada rekao: Hej, želiš li masažu? Bio sam spreman za tako nešto pa sam rekao: ‘Naravno, zašto ne?’ Vratio sam se u svoju sobu, istuširao i izašao u ručniku. John mi je rekao da legnem, počeo me masirati i to se onda pretvorilo u nešto drugo – tvrdi Gotterba.

Dodaje da je glumac bio vrlo nježan i strastven te da mu je sljedeći dan s velikim osmijehom na licu rekao kako je nevjerojatno uživao. Par je nakon toga nastavio s viđanjem sljedećih šest godina. Gotterba tvrdi kako je Travolta obožavao seks s više muškaraca istodobno i da se htio snimati tijekom seksualnog odnosa.

Posljednji put glumca je vidio 1992. godine, kada je već godinu dana bio u braku s Kelly Preston.

– Upravo su se vratili iz Scijentološkog centra u Hollywoodu kada sam ih sreo.

John me pozvao da prošetam s njim po plaži. Malo sam popričali prije nego sam odjednom izlanuo: Dakle John, reci mi sada kada si oženjen preferiraš li muškarce ili žene? Pogledao me ravno u oči i rekao: Pa Doug, još preferiram muškarce. Rekao sam: ‘U redu i to je bio zadnji put da smo se vidjeli’ – ispričao je.

Navode glumčeva bivšeg pilota nedavno je potvrdila i Travoltina bivša tajnica Joan Edwards.
– Za njega sam radila sve. Brinula sam se za njegov poslovni i privatni život. Znala sam da je homoseksualac, ali to me nije nikad smetalo – izjavila je Joan koja je radila za glumca od 1978. do 1994. godine.

Priče iz Travoltine prošlosti pokrenula su dvojica masera koja su ga tužila zbog seksualnog napastovanja.

24sata/Informer.ba