Lifestyle Showbiz

Greške koje prave žene kada ih partner vara

Povrijeđena žena koja sumnja na prevaru spremna je na brzoplete i ne mnogo mudre poteze. Detektivske akcije, ispitivanje i pretnje samo su dio loših odluka koje sebi nikako ne smijete dozvoliti. Pogledajte koje su to tri najveće greške koje žene prave kada ih partner vara.

Špijunaža

Kada žena posumnja na prevaru partnera prva reakcija je špijunaža i istraživanje. Za ispitivanje njegovih prijatelja i roditelja i istraživanje njegove putanje kretanja potrebno je utrošiti puno energije. Posumnjate li da nešto nije u redu, jednostavnije je da sa partnerom otvoreno razgovarate.

Prebacivianje krivice na ljubavnicu

Iako vjerujete da je ona bezdušna kradljivica muškaraca vratite se u realnost, jer problem ne leži u trećoj osobi. Nije ona ta koja se zaklela da sa vama dijeli život, bude vam vjerna i iskrena. Da to nije bila ona, na njenom bi mjestu verovatno bila neka druga. Postoji samo jedan krivac, a to je vaš partner.

Spremni na sve da ga vratite

Prije svega, ako je vaš muškarac spreman na prevaru, dobro razmislite da li je on zaista osoba koju želite pored sebe? Preljuba je način ponašanja koje vrlo vjerovatno neće prestati samo zato što vam je on to obećao ili zato što ste vi odlučili da napravite promjene u svom ponašanju. Ne krivite sebe, jer ako je neko toliko nezreo da nije u stanju zadržati vezu i predati se osobi koju voli, onda vas i ne zaslužuje.

Informer.ba