Izdvojeno Lifestyle Showbiz

Kako da privučete dobrog frajera

Slijedeće stvari bi trebalo da izbjegavate ako želite da vam dobar frajer priđe u diskoteci, kafiću ili restoranu.

ČOPOR DRUGARICA
Kada su djevojke u grupi, muškarac zna da će ga “ocjenjivati” čim krene ka jednoj od njih. Ko bi želio da stane pred “streljački vod“?

PRETERIVANJE
Ako ste previše dotjerani, neki muškaraci će odmah odustati misleći da nemaju nikakve šanse. Sa druge strane, ako u diskoteku odete u kućnom izdanju privućićete mnogo pogleda ali ne onakvih kakve bi željeli. Znači, rješenje je u umjerenosti.

PIJANSTVO
Previše alkohola upropastće sve šanse da vam priđe momak koji je ozbiljno zainteresovan za vas. Muškarce ne privlače pijane djevojke koje se ponašaju kao striptizete, a čak i kada im priđu sigurno znate da žele samo jednu stvar.

SNOBOVSKI STAV
Nasmijano lice i kontakt očima poziva muškarca da vam priđe, dok izgled “princeze na zrnu graška” koja je bolja od ostalih smrtnika nikako nije poželjan.

MUŠKO DRUŠTVO
Bez obzira da li je sa vama drug ili možda rođak, on bi mogao da pretpostavi da ste zauzeti. Zato kada ste u muškom društvu ostalim frajerima jasno dajte do znanja da niste zauzeti.

PRSTENJE
Malo je muškaraca koji znaju na kom prstu se nosi vjerenički prsten ili burma. Žene često nose dosta prstenja, pa jači pol to dodatno zbunjuje.

MEJSTO U ĆOŠKU
Ako ste u uglu cijelu noć ili sakriveni iza gomile stolica i stolova, vi ne samo da se odsječeni od ostatka svijeta već će neke momke mrzjeti da zaobilaze tolike prepreke samo da bi stigli do vas.

Smedia/Informer.ba