Izdvojeno Jet set Showbiz

Kćerka Kemala Malovčića: Oca se sjećam samo po lošem!

Edita Malovčić (36), kćerka Kemala Malovčića (63), jednog od najpoznatijih folk pkevača na Ex-Yu prostoru, priznaje da svog oca pamti samo po lošem, a da pojedine nesuglasice rješavaju čak preko suda!

– Jedino lijepo što sam doživjela od njega je kada mi je sa sedam godina poklonio klavijaturu – kaže Edita Malovčić (36). Ona je pod umjetničkim imenom Madita postala muzička i glumačka zvijezda u Austriji i Njemačkoj. Otkriva da je otac nikad nije savjetovao o karijeri i da već dugo s njim nije u kontaktu.

– Ne znam da li se on raduje što sam odlučila da život posvetim muzici. Mislim da je želio da njegova djeca sama rastu. Sve stvari s njim su negativne, neke čak rješavamo i preko suda – kaže Madita, ne želeći da otkriva sve detalje ove porodične svađe. Rođena je u Beču i malo ko zna da joj je Kemal otac, prenosi Blic.

2 Comments

Click here to post a comment
  • Ma majku li ti tvoju stvorio sam ti sve sto se stvorit moze a to preko suda neke stanove da sredimo. Ti si moj trinaesti broj ja nesretan babo tvooooj. Okrece se kolo srece podje naprijed pa se vrati kad ja budem sretan covjek ti ces onda tugovati. Ko gubi ko gubi mora tugu kriti ko gubi ko gubi jednom ce sretan bitiiii

  • Mislim da nije lijepo od nje da tako prica o svom babi. Moje misljenje kakav god da je njen je otac na prvom mjestu. Ili trazi paznju. Mozda joj je usfalilo para koce znati