Izdvojeno Muzika Showbiz

Nina Badrić: Zaželjela sam se seksa na ‘eks’

Popularna pjevačica Nina Badrić jutros je doručkovala u društvu svojih fanova, probudila se znatno ranije nego inače kako bi svoju jutarnju kafu, mandarine i pecivo, podijelila sa slušateljima radijske mreže Totalni FM.

Dva dupla espressa bila su potrebna pjevačici da se razbudi, no ni to nije bilo dovoljno da osposobi svoje glasnice. Požalila se naime na hroničan umor koji je utjecao i na njen ‘instrument’. Doktor joj je, kaže, preporučio petnaest dana odmora pa je Nini trenutno najveća želja otići na odmor u ‘toplije krajeve’.

 

Nina nije jedina koju je onesposobila bolest. Gostovala je naime u showu pod nazivom ‘Doručak s Miom Kovačić‘, no u studiju ju je dočekala Miina zamjena, mladi DJ Bojan Gazibara. Mia se u emisiju javila iz ‘bolesničke postelje’ pokošena anginom zbog koje također teško govori. ‘Bilo bi jako zanimljivo jutros slušati nas dvije, zvučimo kao dvije babe‘, našalila se Nina.

Povod gostovanju bio je jučerašnji izlazak Nininog dugo očekivanog albuma ‘NeBo’ koji je u četiri riječi opisala kao: ‘dobar, kompaktan, muzikalan i pošten’. Nina se nemalo iznenadila kada je čula vlastiti glas kako pjeva pjesmu posvećenu drugu Titu. Enis Bešlagić, Ninin kolega iz žirija showa Supertalent, neobični je nastup ocijenio riječima: ‘Nina mogla si to i bolje otpjevat ja sam čuo nekoliko tonova, zapravo polutonova, koje možda ti i ne čuješ, ti si već toliko u pjesmu ušla ali vjeruj mi da je falilo emocija‘, a Nina se opravdavala činjenicom da je tada imala samo 14 godina, no Enis je bio neumoljiv, piše tportal.hr

Bojan je Nini pripremio i nekoliko brzopoteznih pitanja pa je Nina između sukobljenih Mamića i Eduarda diplomatski odgovorila da su obojica legende. Između seksa na otvorenom i seksa u zatvorenom prostoru Nina se ipak zaželjela seksa na ‘eks’.

Za kraj gostovanja Nina je poželjela pjesmu ‘Sve je u redu’ s novog albuma, koju je posvetila svojim fanovima.

Informer.ba