Izdvojeno Jet set Showbiz

Novi imidž – Seka Aleksić ćelava

Da ima hrabrosti da najluđe ideje sprovede u djelo, folk pjevačica Svetlana Seka Aleksić dokazala je tako što je uradila nešto najoriginalnije do sada – obrijala je glavu! Ovakvu vrstu imidža niko nikada nije uradio na srbijanskoj estradnoj sceni, osim sada Seke.

„U želji da na najbolji mogući način obraduje svoju publiku, snimila je pjesmu „Soba 22“, u čiju čast se i obrijala! Opšte je poznato da Seka itekako vodi računa o svom styling, pa će zanosna brineta dugih lokni za sada otići u zaborav, jer će pjevačica u narednom periodu šetati ćelava ili će na glavi nositi turban kako bi još više zaintrigirala javnost. Inače, na ovaj potez Seka se odlučila tokom svog boravka u Gani, jer je bila inspirisana njihovim javnim ličnostima koje su mahom bez kose“, kaže izvor srbijanskog časopisa Alo! i dodaje:

“Kada je Seka vidjela na televiziji njihovu najpoznatiju pjevačicu ćelavu, odmah je poželjela da i ona napravi ovakvu vrstu promjene. Tokom emitovanja spota pjevačica iz Gane u nekoliko kadrova imala je i turban na glavi, tako da će i Aleksićeva u narednom periodu nositi razne turbane“.

Pjevačicina press služba nije željela da potvrdi ova saznanja, ali ih nije ni demantovala: „Ne želimo da komentarišemo ništa. Sačekajte da se Seka vrati i vidjećete sve!“, rekli su.

Inače, ovo nije prvi put da Seka iznenađuje publiku svojim imidžom. Podsjećanja radi, ona je u nekoliko navrata već brijala glavu i imala hrabre transformacije. Prvi put, obrijala je kosu sa obe strane glave, a kada se pojavila u javnosti, gotovo svi su govorili da liči na najpoznatiju pjevačicu sa Barbadosa, Rihannu.

S obzirom na to da voli promjene, ona se vrlo brzo zasitila tog imidža, pa je nakon nekoliko mjeseci pustila kosu, ali je i dalje ostavila jednu stranu glave obrijanu kako bi i dalje ličila na Rihannu. Seki se očito dopada pjevačicin izgled, te je prošetala identičan afro friz, koji je upravo Rihanna nosila jedno vrijeme.

Ova folk pjevačica na društvenoj mreži FB okačila je status: „Seka ćelava, volim to!“ i za samo nekoliko minuta pokupila je mnoštvo pozitivnih komentara. Između ostalog, neki od njenih komentara bili su šaljive prirode.

Foto: Alo

 

Informer.ba