Izdvojeno Lifestyle Showbiz

Osam pravila u seksu koja trebate kršiti

Majke imaju puno toga na svojim radnim listama, gotovo uvijek i previše, a kada pročitaju kako poboljšati seksualni život, često ih prođe volja za seksom. Ali sva ta silna pravila i postoje da bi se kršila, pa pročitajte kako seks prilagoditi svom životnom ritmu i uživati u njemu

Dok kupujete namirnice, kuhate ručak i razmišljate o napornom poslovnom sastanku za koji se morate pripremiti, seks vam vjerojatno nije ni na dnu liste prioriteta. Jennifer Isenman za shenows.com piše da intimni život trebamo prilagoditi sebi te prekršiti neka pravila da bismo se osjećale dobro i poželjno u svojoj koži.

Seks za vrijeme djetetova popodnevna spavanja

Dok je nekim majkama ovo idealno vrijeme za seks, druge se ne osjećaju ugodno. Često ih muči hoće li se dijete probuditi usred akcije pa će morati odustati od svega, na brzinu se obući i potrčati u sobu po bebu. Jednostavno se prepustite trenutku. Uz sve obaveze koje imate i brzinu kojom ih obavljate, obući ćete se za taj čas, a dijete neće doživjeti nikakve traume čekajući minutu u sobi. Ako vam to i dalje stvara nelagodu, naći se neki drugi trenutak za intimu.

Stvorite seksi atmosferu

Zašto na listu za šoping ne dodate i aromatična ulja, svijeće ili čak novi komplet donjeg rublja? Uključite supruga u kućanske poslove ili neka pripremi večeru djeci pa vi za to vrijeme od spavaće sobe stvorite malu seksi oazu. Ako dragi inače i ne pomaže previše po kući, čim mu šapnete svoj plan, rado će napraviti i puno više.

Izlasci bi trebali biti zabavni

Da, izlazak ili zajednička večer trebali bi biti zabavni i opušteni pa radije nemojte ništa ni započinjati ako mislite da ste pod prevelikom stresom. Iako su spojevi i izlasci važni za čvršću vezu između partnera, preskočite dogovor ako ste preumorni i unaprijed vidite da nećete biti u elementu. Objasnite suprugu kako se osjećate i prebacite spoj za neki drugi put, ali se potrudite da do njega i dođe.

Predigra

Prije same akcije predigra je ponekad nužna, ali uopšte nije obavezna. U dugogodišnjim vezama većina parova zaboravi da predigra uopšte postoji. Kad poželite više od seksa na brzaka i imate vremena za to, recite suprugu. Ne brinite, on će odmah naći vremena i volje za igru s vama.

Zagrli me, najdraži

Stisnuti u krevetu nakon seksa, nježni jedan prema drugom i prepuni intimnih riječi o tome što se zbilo i koliko je dobro bilo? Lijepo je kada nakon seksa supružnici razgovaraju o sebi, ali ako ste umorni i znate da sutra ustajete ranije, nema ništa loše u tome da jedno drugome uz poljubac poželite laku noć.

Razbistrite misli

Majke su sposobne za multitasking i s time se treba pomiriti. Dok kupaju djecu, razmišljaju što će sve sutra kupiti u trgovini i što će kuhati kada dođu kući. Tako je i seksu. Ipak, dok ste s dragim u krevetu, misli sa šoping liste lagano prebacite na njega ili Brada Pita. Svejedno je ko će se vrzmati vašim mislima, glavno da upali.

 

Tportal.hr/Informer.ba