Lifestyle ljepota Showbiz

Par trikova kako ukloniti umor sa svog lica

Prepalnuli ten lagano se ispire s naših lica, a umjesto dana ispunjenih sunčanjem, kupanjem i bezbrižnim šetnjama, vraćamo se u strogu svakodnevicu u kojoj prevladavaju stres i monotonija. Naravno, tu je i iritantno zvono budilice koje nas svakog jutra budi ranije no što bismo voljele. Sve to odražava se na izgledu našeg lica koje u trenu postaje beživotno i sivo pa ti donosimo nekoliko make up savjeta koji će pomoći da što dulje zadržiš svjež i odmoran izgled:

1. Svjetlucavo sjenilo na kapcima

Ovisno o boji svog tena, za kapke izaberi bijelo, svijetloružičasto ili bež svjetlucavo sjenilo koje će lijepo otvoriti oko i licu vratiti odmoran izgled.

2. Bijelo sjenilo u kutu oka i ispod obrva

Ako želiš izgledati svježe, u kut oka i ispod obrva obavezno nanesi malo bijelog sjenila.

3. Lijepe, definirane obrve

Tanke i nepravilne obrve često licu daju umoran izgled pa se radije odluči za gušće, prirodne obrve koje će s tvog lica “skinuti” nekoliko godina i dati mu zdrav izgled.

4. Ružičasto rumenilo visoko na jagodicama

Svijetloružičasto rumenilo u trenu vraća živost u lice, a ako ga naneseš visoko iznad jagodica, blizu korijena kose, dobit ćeš iznenađujuće ugodne rezultate.

5. Highlighter iznad jagodica

Nakon nanošenja rumenila, na dio lica iznad jagodica poželjno je nanijeti malo svjetlucavog highlightera koji će obasjati cijelo lice na prirodan način.

6. Matirana T-zona

Masno čelo i brada djeluju neuredno pa transparentnim puderom i maramicama za matiranje drži svoju T-zonu pod kontrolom.

Index.hr/Informer.ba