Izdvojeno Lifestyle Showbiz

Pet muškaraca koji su potrebni svakoj ženi

Sve žene tvrde da imaju listu pouzdanih muških prijatelja. Bilo da je u pitanju liberalno doziranje iskrenih savejta, zajednički šoping ili neki bezazleni flert, postoji pet momaka koji su potrebni svakoj ženi.

GOSPODIN ŠARMER
Ovaj momak je savršeno društvo za bolje raspoloženje. Biti njegova drugarica omogućava da se ojsećate srećnom čak i onih dana kada se sve ostalo u životu raspada. Najbolji dio u vezi druženja sa šarmerom je što on pomaže da se osjećate ljepše kada mislite o sebi.

GOSPODIN ISKRENI
Kada su žene brutalno iskrene jedna prema drugoj, priča se završava bespoštednom borbom oko toga koja je od njih “alfa“. Ali, momci se izvuku čak i kada nas zasipaju salvama ne baš poželjne istine, a da se ne osjećamo uvrijeđene. Većina žena voli da provodi vrijeme pored muškaraca koji ih teraju na razmišljanje o sopstvenim postupcima, jer na neki način takve diskusije i iskreni razgovori pokazuju kako muškarci vide žene.

GOSPODIN ŠTREBER
Iako žene uglavnom odbija zaluđenički tip muškaraca sa velikim cvikerima, nisu svi štreberi za odbacivanje. Linearna perspektiva ovih momaka na život je često dobar predah za žene. Štreber može da bude čudno društvo, ali njegovo junaštvo što se tiče tehnike je izvanredno, naročito ako znaju kako da vam poprave laptop i još su voljni da vam dođu na noge. Plus, sve su šanse da su visoko obrazovani, što popravlja društvenu sliku koju ste stvorili o sebi.

GOSPODIN PLATONSKI
Muškarci mogu biti sjajni prijatelji. Ako ne postoji skriveni seksualni plan, muškarac i žena mogu da dijele jak i autentičan odnos. Prijatelji muškarci ove vrste bi trebalo da budu pri ruci – da vam vrate povjerenje u muški rod kada vam jedan od njegove vrste slomi srce.

GOSPODIN AVANTURISTA
Sa njim vam nikada neće biti dosadno. Ovaj momak će vas izbaciti iz sigurne zone i pokazati da uvijek postoji mogućnost za iznenadni bez od svakodnevice. Loša strana momaka slobodnog duha je da ga nikada ne možete vezati za sebe, jer je njemu neophodno mnogo prostora.

 

Smedia/Informer.ba