Izdvojeno Lifestyle Showbiz

Savjeti za vrući seks

Uzdrmajte rutinu među posteljinom i vratite osmijeh na lice slijedeći ove lake savjete.

Bilo da ste sekspert ili početnik, da volite lagano ili divlje – kladimo se da ćete naučiti stvar ili dve.

Ostavite gaćice

Kad ste bili u srdenjoj školi, vjerovatno ste imali pravila koliko daleko može da se ide: ispod majice, preko pantalona i tako dalje. Može biti prijatno mučenje da se igrate jedno sa drugim preko donjeg veša, da se dražite i gladite preko tkanine. Izgrađujete iščekivanje, tako da kad konačno budete imali kontakt koža-na-koža, biće mnogo eksplozivnije i uzbudljivije.

Osjetite se seksi brzo

Uskočite pod tuš sa njim na brzo, vruće maženje. Zamijenite svoje pamučne gaćice za čipkane tange. Šapnite mu na uvo detaljno šta ćete da mu radite večeras. Razmrdajte se – izvite ruke, savijte se, probajte da napravite špagu – dok ste u njegovom videokrugu, naravno. Ispričajte mu vaš seksi san. Stavite svoju ruku na unutrašnjost njegove butine ispod stola.

Promijenite splet okolnosti

Neke žene su nervozne da traže ono što žele tokom seksa jer im se čini da zvuči previše zahtevno, naređujuće. Pokušajte da načnete temu u drugačijim okolnostima gdje možete da izrazite svoje želje na opušteniji način. Priljubite se uz njega dok gledate seksi scenu na TV-u i prošapućite: “Nadam se da ćemo probati to večeras”.

Napravite ultimativnu seksualnu povezanost

Masaža cijelog tijela stimuliše sedam centara energije, ili čakri, i tako kroz vaše tijelo izaziva senzacije od glave do pete. Počnite sa masažom vašeg partnera od ruku i zglobova, pa nastavite uz ruke i ramena dok ne stignete do grudi. Sad počnite od stopala i članaka, uz noge i butine dok ne stignete do stomaka. Ovakav sled pomaže da se probudi njegova seksualna energija. Kad završite sa masažom, neka on učini isto za vas. To će vam uskladiti energije i pomoći da stvorite osećaj sjedinjenja, a da ne govorimo da je osećaj dok dobijate masažu prokleto dobar.

Smedia/Informer.ba