Izdvojeno Lifestyle Showbiz

Seksi horoskop: Kakav je koji znak u krevetu

Vatra, voda, vazduh i zemlja su četiri elementa koji određuju sukladnost u seksu. Vatreni znakovi: ovan, lav i strijelac vrlo su seksualni, otvoreno pokazuju svoju zainteresovanost, vole pustolovine pa tako i njihovi odnosi ne traju dugo.

Vodeni znakovi: rak, ribe i škorpion su emocionalni tipovi te njihovo povezivanje prvo dolazi od osjećaja sigurnosti i zaštićenosti. Vjerni su i privrženi te se u vezama potpuno predaju.

Kod vazdušnih znakova čiji su predstavnici vaga, blizanci i vodolija najbitnija je komunikacija te se njihova seksualnost uspostavlja razumom. Vrlo su znatiželjni te stoga nisu previše vjerni.

Zemljani znakovi: bik, djevica i jarac, ne poduzimaju prvi korak ali kad su osvojeni postaju vrlo strastveni te svoje seksualne želje otvoreno izražavaju.

Vatreni i vazdušni znakovi se odlično seksualno povezuju baš kao i zemljani i vodeni. Saznaj kakav je tvoj znak te koji ti od navedenih najbolje seksualno odgovara.

Ovan

Ovnovi vole dominaciju, za njih je seks zapravo lov na plijen. Ne boje se eksperimentisanja, a predigra im nije bitna. Ono što je bitno za ovna je mentalna usklađenost koju uz erotiku zahtijevaju od partnera. Uzbuđuje ih dodirivanje kose i poljupci po licu.

Bik

Bikovi su seksualno vrlo privlačni, predigra im je najbitnija te izražavaju vrlo snažnu seksualnost koja ne poznaje granice. Za bikove je seks jedna od važnijih stvari u životu te ga stoga doživljavaju kao oslobođenje od stresa i svakodnevice. Erogena zona je vrat.

Blizanci

Blizance uzbuđuju erotski razgovori, a kada je u pitanju seks u stanju su jednako uživati u brzom seksu i u cjelonoćnom vođenju ljubavi. Vole različitosti i eksperimente te im je vrlo važna skladnost između uma i tijela.

Rak

Za rakove je seks emocija. Kada se povežu na emocionalnoj nivou s nekim, rakovi postaju vrlo strastveni i predati. Jako su senzualni pa ih stoga najviše uzbuđuju francuski poljupci. Erogena zona ovog znaka su grudi.

Lav

Seks s lavom je divlji i zabavan. Vole dominirati i uvijek su spremni za akciju. Uzbuđuje ih predigra, strast, zavođenje, oni vole kad ih se hvali i kada im se laska. Daju sve od sebe kako bi ispunili očekivanja te jednak entuzijazam očekuju i od partnera.

Djevica

Djevice su perfekcionisti, kako u životu tako i seksu. Nježni su i osjetljivi ljubavnici te vrlo sramežljivi kada je izražavanje seksualnih fantazija u pitanju. No djevice se uvijek potrude da njihov partner doživi vrhunac. Stomak je najjača erogena zona ovog znaka.

Vaga

Vage obožavaju zavođenje, a u potrazi za partnerom su vrlo kritične te traže one za koje su uvjerene da će ih moći seksualno zadovoljiti. Na prvi utisak djeluju vrlo pristojno no seks s njima može biti divlje iskustvo.

Škorpion

Škorpion je najseksualniji znak. Uvijek su spremni na akciju i nježnost te je njihov libido neukrotiv. Erogene zone ovog znaka nalaze se u područjima seksualnih organa. Kod njih seks mora biti iznad prosjeka i traže kvalitetan seks.

Strijelac

Strijelci ne povezuju seks s emocijama, za njih je on zabavan i strastven. Nisu nimalo sramežljivi te uživaju u novim pozama. Ne upadaju u rutinu i vrlo su vatreni znakovi. Njihove erogene zone nalaze se u područjima bedara i kukova.

Jarac

Jarčevi su stabilni, odani i strastveni ljubavnici. Lako se uzbuđuju te svoje uzbuđenje prenose i na partnera. Na prvi utisak izgledaju hladno no zapravo su jedan od seksualno najaktivnijih znakova. Erogena zona je koljeno.

Vodolija

Vodolije povezuju um sa srcem i kad je seks u pitanju. Znatiželjni su što ih tjera na stalno istraživanje i eksperimentisanje. Maštoviti su i iskreni te od svojih partnera zahtijevaju isto. Za njih seks nije samo zabava već i razmjena razmišljanja s partnerom.

Ribe

Ribe su vrlo kreativni ljubavnici, veseli ih kada mogu usrećiti partnere te tada daju sve od sebe. Njihova sramežljivost nestaje u spavaćoj sobi te tada proradi mašta. Erogene zone kod riba nalaze se u području stopala.

 

Index.hr/Informer.ba