Izdvojeno Jet set Showbiz

Sestre Bekvalac odustale od snimanja reality show-a. Od produkcijske kuće tražile 500.000 eura

Pop zvijezda Nataša Bekvalac i njena sestra, stilistkinja Kristina, koje su nedavno počele da snimaju reality o svom životu, naprasno su odlučile da ga prekinu i izađu iz cijele priče.

Nataša je, revoltirana velikim brojem ljudi, odustala od snimanja i izbacila televizijsku ekipu iz svog stana. Kako bi nastavila snimanje i trpjela uzurpaciju svog prostora, pjevačica je od produkcijske kuće koja je osmislila projekat tražila čak 500.000 evra, na šta oni nisu pristali.

“Prva” televizija odobrila je pilot emisiju koja je snimljena i pristala da je u narednoj TV sezoni emituje, zbog čega je produkcija nastavila da radi. Probna emisija snimana je sedam dana prije njenog odlaska na Ibicu, gde je uradila spot za pjesmu “Pozitivna” i gdje se rodila ljubav između nje i manekena Vlade Vuksanovića.

Nataša je na početku bila oduševljena snimanjem, iako su je kamere pratile u stopu 24 sata dnevno, čak su bile postavljene i tokom noći u njenoj dnevnoj sobi. Međutim, po povratku sa Ibice sve se promjenilo, iako je bilo planirano da se uradi još 14 epizoda čije bi snimanje trajalo tri mjeseca” – otkrio je upućeni izvor.

Snimanje je definitivno prekinuto prije deset dana, a Bekvalčeva je otputovala sa dečkom na odmor. Kao razlog odustajanja navela je da joj smeta veliki broj ljudi u njenom domu, ali i da nema vremena jer u septembru objavljuje novi album.

Televizijska ekipa koja snima reality o srpskim sestrama Kardashian je mnogobrojna, jer pored kamermana tu su tonci, rasvjeta, držači mikrofona i čitav rediteljski tim. Njoj je u stanu u svakom trenutku bilo oko 30 ljudi, što pjevačica nije mogla da podnese. Sniman je svaki njihov korak i Nataša je u jednom trenutku poludjela i bukvalno na ivici suza izbacila sve iz kuće i rekla da prekida snimanje. U ovoj odluci podržala ju je Kristina, ali i Vlada, jer su vidjeli da je za nju ovo stvarno mučenje. Veliki problem nastao je i u produkcijskoj kući koja radi reality, jer su bukvalno ostavljeni na cjedilu, a nikakav ugovor nije bio potpisan” – kaže izvor blizak produkciji.

Do komentara “novosadske barbike” novinari nisu uspjeli da dođu jer se ona trenutno odmara na Ibici, a u njenoj PR službi su rekli da je ona u medijskoj izolaciji do izlaska albuma, nakon čega će biti otvorena za sva pitanja medija.

Na televiziji “Prva” nisu potvrdili ali ni demantovali ove navode.

Što se tiče tog reality-ja, mi nikada nismo potvrdili da će biti dio našeg programa jer nam je politika kuće takva da o projektima ne govorimo unaprijed. Uskoro će javnosti biti poznata naša programska šema, a samim tim i emisije koje će biti emitovane od jeseni na našoj frekvenciji – rekli su u PR službi ovog medija.

Press/Informer.ba