Izdvojeno Muzika Showbiz

Shakira oduševila Beograđane

Kolubijska pop senzacija večeras je održala nevjerovatan koncert u Beogradskoj areni. U kolonama fanova koji su došli da čuju svoje omiljene hitove najviše je bilo djece sa roditeljima, kao i mlađe populacije.

Prvi nastup u Beogradu jedne od najvećih svetskih zvjezda počeo je sa petanaestak minuta kašnjenja, a kada se pojavila na bini pozdravili su Shakiru gromkim aplauzom i uzvicima oduševljenja. Zanosna plavuša pokazala je svoju izvajanu figuru u zlatnoj majici i crnim helankama ne prestajući da skače i igra.
– Dobro veče, Beograde! Poštoje ovo moj prvi put ovde, želim da se svi lijepo provedemo. I ne zaboravite, večeras sam samo vaša, pozdravila je publiku i zapevala svoj prvi veliki hit “Whenever wherever”, a zatim su usledili i ostali kao što je “I’m a gypsy”.

 

Dok se atmosfera sve zagrevala Šakira je na binu izvela pet devojaka iz publike i počela da ih uči kako da igraju njen prepoznatljivi trbušni ples sa njom dok je ostatak publike gromko aplaudirao. Poznata po svojoj opuštenosti, pjevačica je sve vreme igrala bosa na bini pred publikom od 6.000 vernih fanova.

 

Nakon pesme “Loca”, pevačica je prekinula koncert, a publika je zatražila bis, piše blic.

 

Informer.ba